a

Sultangazi MHP'den Esnaf Ziyareti

MHP Sultangazi Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi İlker Doğanyılmaz, İlçe Başkanı Av. Fatih Sayın, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Aras, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Sultançiftliği Mahallesi Ordu Caddesi esnafını ziyaret etti.

Cadde üzerinde bulunan tüm dükkanları tek tek girerek sohbet eden Doğanyılmaz, “Halkımızın bize karşı sıcak ve içtenliği, sevgisi herşeye bedeldir. Bu teveccühlerini inşallah 30 Mart yerel seçim sonrası Başkan olarak seçildiğimiz de boşa çıkarmayacağımıza söz veriyorum” dedi.

Ziyarette Sultançifliği Mahallesi Ordu Caddesi'nde yapılan yol çalışmalarına da değinen MHP Belediye Başkan aadayı İlker Doğanyılmaz, “İlçemizde yolları yap-boza çevirdiler. Bir söküyorlar, bir yapıyorlar. Biz iktidara geldiğimizde yap-boz devri sona erecek” ifadelerini kullandı. Genç, dinamik ve tecrübeli bir kadro ile 30 Mart'a hazır olduklarını ifade eden Doğanyılmaz, listesinde yer alan tüm Belediye Meclis Üyelerinin Sultangazili olduğuna dikkat çekti. Listesinin Avukat-Mimar-Doktor-Mühendis gibi meslekleri icraa eden birikimli bir kadrodan oluştuğunu belirtten Doğanyılmaz, “Bu güçlü kadro seçildiğinde herkese kapısı açık olacak” dedi.

Yerel seçimlerde esnaftan destek isteyen MHP Belediye Başkan adayı İlker Doğanyılmaz, “Allah'ın izniyle 31 Mart'ta Sultangazi Belediyesi'ne üç hilalli bayrağı dikeceğiz” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Akpınar Çatışmanın Ortasında Kaldı