a

Akpınar Çatışmanın Ortasında Kaldı

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Hasan Akpınar, ikamet ettiği İsmetpaşa Mahallesi'nde esnaf ziyaretine çıktı. Belediye Meclis Üyesi ve partililerin de eşlik ettiği ziyarette Akpınar, komşularından 30 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

Sabahın erken saatlerinde beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililerle İsmetpaşa Mahallesi'ne çıkarma yapan Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Hasan Akpınar, Sultangazi'nin en büyük sorununun ilçenin Sultangazililer tarafından yönetilmemesi olduğunu söyledi.

Akpınar, “Partiniz ne olursa olsun Sultangazi başkaları tarafından yönetiliyor. 5 yıl bu ilçeyi emanetten yönetenlere teşekkür edip, bulundukları yere göndereceğiz. Bulundukları yerde istedikleri kadar çalışabilirler. İnşallah bu seçimde onları kendi yaşadıkları ilçelere göndereceğiz. Sultangazi'ye Sultangazili bir başkan seçeceğiz.” dedi.

Uzun yıllardır yaşadığı İsmetpaşa Mahallesi'nde esnaf ziyaretine çıkan SP Belediye Başkan adayı Hasan Akpınar'a komşuları da destek sözü verdi. İktidar partisini eleştiren Akpınar, Ak Parti'nin Belediye Meclis Üyesi aday listesine dikkat çekerek, “Hangi ilçeden isterseniz o ilçeden birilerini getirip listeye koymuşlar. Sultangazili aday sayısı bir parmağı geçmiyor. Artık bu emanetçilere güle güle deme zamanı gelmiştir” diye konuştu.

Sabahın erken saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi'nde başlayan esnaf ziyareti akşamın ilk saatlerine kadar sürdü. Ordu Caddesi'nde ziyaretlerini sürdüren Akpınar,kendini bir anda silah seslerinin arasında buldu. Emniyet güçlerinin dur ihtirına uymayan bir araç Ordu Caddesi'nde hareketli dakikalar yaşattı. Dur ihtarına uymayan araç içindekileri polis havaya ateş açarak durdurmak istedi. SP Adayı Hasan Akpınar ise olay bitene kadar esnaf ziyaretine bir süre ara verdi.

İŞTE O ANLAR…

Tüm Yorumlar (1)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ak Parti'den Sultangazi'de Sevgi Yürüyüşü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.