a

Sultangazi Meclisi’nde İSTİHBARAT Tartışması

Sultangazi Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında Vezneciler’de meydana gelen terör saldırısı lanetlendi.

Sultangazi Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci oturum toplantısı, Meclis Başkanvekili Hacı Orhan başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısı öncesi Vezneciler durağında meydana gelen hain terör saldırısıyla ilgili Ak Parti ve CHP meclis üyeleri açıklamalarda bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Doğan Olgun Vezneciler’de meydana gelen saldırıyı kınayarak, “Bu olay istihbaratımızın ciddi bir zafiyete uğradığının göstergesidir. İstihbaratımız daha önceki olaylarda olduğu gibi, bu olayı da daha önceden haber alıp önleyememiştir. Dolayısıyla bu olayların bir daha yaşanmaması için istihbaratımızın daha aktif olmasını diliyoruz. Ülkemizde akan kanın bir an önce durmasını temenni ediyorum. “ dedi.

Vezneciler’de yaşanan terör saldırısını Ak Parti grubu olarak şiddetle kınadığını belirten Ak Parti Grup Sözcüsü Mustafa Demir, istihbarat birimlerinin bugüne kadar 112 olayı önlediğini söyledi. Demir, “Bir kez daha terörün ve teröristlerin dinin olmadığını, bu mübarek ayda vahşice düzenledikleri saldırıları ile görmüş olduk.” Şeklinde konuştu.

Ak Parti Grup Sözcüsü Mustafa Demir, Almanya Federal Meclisinin sözde soykırımla ilgili almış olduğu kararı şiddetle kınadıklarını da sözlerine ekledi.

sultangazi-meclisiIMG_7098 sultangazi-meclisiIMG_7100 sultangazi-meclisiIMG_7102 sultangazi-meclisiIMG_7104 sultangazi-meclisiIMG_7107 sultangazi-meclisiIMG_7108 sultangazi-meclisiIMG_7111 sultangazi-meclisiIMG_7113

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İstanbul Erkek Lisesi Müdürü Konar’a EYAD’dan destek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.