a

İstanbul Erkek Lisesi Müdürü Konar’a EYAD’dan destek

İstanbul Erkek Lisesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler tarafından protesto edilen okul Müdürü Hikmet Konar’a Erdemli Yöneticiler Akademisi (EYAD) İstanbul Temsilciliği üyelerinden destek geldi.

Türkiye’nin en köklü liselerinden biri olan İstanbul Erkek Lisesi’nin geçtiğimiz gün yapılan 2016 yılı mezuniyet töreninde öğrenciler, okul müdürü Hikmet Konar’ı arkalarını dönerek protesto etmişti. Öğrencilerin protestosuna gerekçe olarak Okul Müdürü Hikmet Konar’ın atamayla gelmesi olarak gösterilse de öğrenciler, yaptıkları açıklamada protestonun gerekçesinin, “Okul Müdürü Konar’ın yaptığı kısıtlamalar” olduğunu iddia etmişti.

Yapılan protestonun ardından Adil Dayıoğlu başkanlığındaki Erdemli Yöneticiler Akademisi (EYAD) İstanbul Temsilciliği’de Okul Müdürü Hikmet Konar’ı makamında ziyaret ederek destek verdi. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından EYAD İstanbul İl Başkanı Adil Dayıoğlu, “Okul Müdürü Hikmet Konar’a EYAD olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu kendisine ilettik.” Dedi.

Dayıoğlu, İstanbul Erkek Lisesi’nde yaşanan durumun aynı zamanda bir sistem ve anlayış sorunu olduğunu da dikkat çekti.

13393966_627791587369439_7555653057488921669_n

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Adıyamanlılar iftarına 50 dernek katıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.