a

Sultangazi Kaymakamı Söz Verdi

Aylık istişare toplantıları düzenleyerek ilçenin sorunlarını masaya yatıran Sultangazi Platformunun bu ayki konuğu geçtiğimiz yalarda atanan Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz oldu.




Toplantının açılış konuşmasını yapan Sultangazi Platformu Başkanı Ramazan Tunçbilek,  ilçenin ilk sivil toplum örgütü olan platformun sorumluluklarının farkında ve ayrım gözetmeden ilçe protokolüyle beraber sıkıntıları dile getirip çözüme ulaştırmak için çalıştıklarını belirtti. Cumhuriyet bayramı münasebetiyle katılımcıların bayramını kutlayan Tunçbilek Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anarak, ziyaretinden dolayı Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz’a teşekkür etti.


Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz bu ziyaretin iade-i ziyaret olduğunu,  gördüğü ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyledi.  Kendisi için Tunçbilek’in sarf ettiği güzel sözlerden dolayı teşekkür eden Uslanmaz din, dil, mezhep ayrımı gözetmeden bütün Sultangazi’nin kaymakamı olacağı sözünü verdi. Bir babanın evlatlarına baktığı şekilde ilçeye bakacak ve o şevkle çalışacağını söyledi. Uslanmaz, “Göreceksiniz bir farkındalık yaratacağız. Bu çalışmaları sizlerle beraber, belediyeyle, diğer STK’larla beraber yapacağız. Allah bize buranın yöneticiliğini nasıp etmiş, bizde adil ve iyi bir yönetici olmak için gayret göstereceğim.  Görev süremin bitiminde Allah razı olsun dedirtecek şekilde halkla içi içe, sıkıntılarını kendi sıkıntım bilerek ve bu makama layık olmak için var gücümle çalışacağım” dedi. Uslanmaz, Cumhuriyet Bayramını kutlayarak bütün ülkede barış ve huzur içinde kutlanmasını diledi.

 

Konuşmaların ardından katılımcıların sorularını cevaplandıran Uslanmaz, her sıkıntınızda bana ulaşabilirsiniz dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Öğrenciden Kadın Öğretmene Dayak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.