a

Sultangazi için atılmış çok önemli bir adım

Dünyanın en büyük spor kulüpleri arasında gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile Bal Ligi temsilcimiz Sultangazispor’dan büyük adım. İBB Spor Kulübünün alt yapısında yetişen sporcular Sultangazispor Lisansı alacaklar.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve Sultangazispor Kulübü ile ortak bir adım atmaya karar verdi. Sultangazispor ve Sultangazi’ye bir seviye atlatacak olan bu ortaklıkta; İBB Spor Kulübü’nün alt yapısında yetişen futbolcular Sultangazispor lisansı alacak.

 

Sultangazi Kaymakamlığı, Sultangazi Belediyesi, Sultangazispor Kulübü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü işbirliğinde yürütülecek proje kapsamında Sultangazi bir futbolcu yuvası haline gelecek. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile alt yapıda ortak bir çalışmaya gittik. Bu ortaklık Sultangazi’nin gençlerinin geleceği için çok önemli. İBB Spor Kulübü ile birleşerek, aynı ortak hedefe hizmet edeceğiz. İBB Spor Kulübü Sultangazi’deki her bireyin sporla tanışması konusunda çok güzel bir adım attı. Bunun futbol tarafında da artık Sultangazispor Kulübü var. Bu Sultangazispor Kulübü ve Sultangazi için atılmış çok önemli bir adımdır.

Sultangazispor iftarIMG_0753

Sultangazispor Kulübü olarak İBB Spor Kulübü’ne ait Cebeci Arena Stadında maçlarımızı oynuyoruz. Artık alt yapımız da orada. 200’den fazla çocuğumuz şu anda spor okulundalar. Bu çocuklarımız gelecekte lisans alma durumuna geldiklerinde artık Sultangazispor Kulübü adına lisansları çıkarılacaktır. Bu ortaklık neticesinde Sultangazi adeta bir sporcu, futbolcu yuvası haline gelecek.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

“Herkesin birlik olması gerekiyor”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.