a

“Herkesin birlik olması gerekiyor”

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Sultangazispor’un Altınser Restaurant’ta düzenlediği iftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti. İftar yemeğinde konuşan Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz önemli açıklamalarda bulunarak, “Sultangazispor Sultangazi’yi temsil eden tek spor kulübüdür. Herkesin bu kulüp çatısı altında birlik olması gerekiyor” dedi.

 

Sultangazispor Kulübü Ramazan ayının maneviyatını Sultangazililerle yaşadı. Altınser Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz, Belediye Başkanı Cahit Altunay, MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, Ak Parti İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Taraftarlar Derneği Yöneticileri, STK Temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

11692799_876196692433454_7986718646535646059_n

“SULTANGAZİSPOR SULTANGAZİ’NİN BİRLEŞTİRİCİ HARCIDIR”

 

İftar yemeği sonrası konuşan Sultangazispor Kulübü Başkanı Osman Cengiz önemli açıklamalarda bulundu. Sultangazispor camiasının her geçen gün büyüyerek genişlediğine vurgu yapan Cengiz, kucaklayıcı olmaya devam ettiklerini söyledi. Sultangazispor Kulübüne sadece Bal Ligi’nde oynayan bir takım olarak bakılmaması gerektiğine dikkat çeken Osman Cengiz, “Biz Sultangazispor Kulübünü Sultangazi’nin birleştirici harcı olarak düşünüyoruz. Bunu da tüm Sultangazililer fark etmiştir. Sultangazispor Kulübü bundan sonrada Sultangazi’nin birleştirici harcı olmaya devam edecektir.” Dedi.

 

“SULTANGAZİSPOR SULTANGAZİ’Yİ TEMSİL EDEN SPOR KULÜBÜDÜR”

 

Sultangazispor Kulübü Başkanı Osman Cengiz, Sultangazispor Kulübünün Sultangazi’yi temsil eden tek spor kulübü olduğunu söyleyerek, “Kulüp yönetimi olarak biz bir olgunun daha peşindeyiz. Buda Sultangazispor Kulübü’nün Sultangazi’nin temsilcisi, Sultangazi’yi temsil eden spor kulübüdür.  Bundan dolayı ilçemizde bulunan diğer kulüp başkanları ve yönetimleri de dahil olmak üzere herkesin bu çatı altında birlik olması gerekiyor. Çünkü bugün biz yönetimdeyiz, yarında olmayacağız. Ama Sultangazispor Kulübü bu ilçenin adını taşıyan, bu ilçeyi temsil eden kulüp olmaya devam edecektir. Bu gayretle, bu çalışmayla biz kendimize yön veriyoruz. Sultangazispor Kulübünün Sultangazili her bireyin kulübü olduğunu sağlarsak çok önemli bir mesafe kat etmiş oluruz.” Şeklinde konuştu.

Sultangazispor iftarIMG_0753

“12’NCİ ADAMADAN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ”

 

2015-2016 Futbol sezonu içinde oldukça iddialı konuşan Osman Cengiz, ikinciliği bile bir başarı olarak görmeyeceklerini ifade etti. Hedeflerinin mutlaka profesyonel 3. Lige yükselmek olduğunu belirten Cengiz, konuşmasının devamında Sultangazisporlu taraftarlara da seslendi. Cengiz, “Artık Sultangazispor Kulübü için ikincilik bile başarı değildir. Ve kendimizi de ona göre hazırlıyoruz. Önümüzde çok önemli bir dönem ve lig var. Bu konuda biz bütün hazırlığımızı yaptık. Ramazan Bayramı’ndan sonrada vira bismillah diyerek çalışmalara başlayacağız.

 

Bu sezon herkesten bir ricam var. Önce taraftarlar derneğimize sesleniyorum. Bu yıl artık herkes, her şeyi bir yere bıraksın. Bu yıl Sultangazispor’un inşallah profesyonel lige çıkma yolu olsun. Biz bu sezon 12’nci adamdan çok şey bekliyoruz. Sonuna kadar takımını desteklemesini bekliyoruz. Tek düşüncelerinin Sultangazispor Kulübü’nün kazanması, buna odaklı çalışmalarını istiyoruz.  Ve Sultangazili her bireyi maçlara bekliyoruz. Pazar günü artık Cebeci arena stadı bir bayram yeri olsun istiyoruz.” Diye konuştu.

 

BAŞKAN ALTUNAY; “ARTIK YETER”

 

Sultangazispor Kulübü’nün düzenlediği iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Cahit Altunay, Kulüp Başkanı Osman Cengiz ve Yönetim Kurulunun güzel bir performans sergilediğini söyledi. Altunay, “Bu sezon artık yeter diyoruz. İnşallah bu yıl profesyonel lige yükseleceğiz. Sanırım diğer kulüplerde Osman Beyin dile getirdiği birlik içerisinde olacaklardır. Artık bir profesyonel takımımız olsun istiyoruz. Bu konuda bizler belediye olarak Sultangazisporumuzun hizmetine verilecek olan güzel bir tesisi çalışmasını yapıyoruz. İnşallah bu tesis sezon başında kulübümüze de, camiamıza da büyük bir sevinç ve heyecan verecek.” Diye konuştu.

Sultangazispor iftarIMG_0722 Sultangazispor iftarIMG_0724 Sultangazispor iftarIMG_0729 Sultangazispor iftarIMG_0731 Sultangazispor iftarIMG_0733 Sultangazispor iftarIMG_0735 Sultangazispor iftarIMG_0736 Sultangazispor iftarIMG_0737 Sultangazispor iftarIMG_0738 Sultangazispor iftarIMG_0740 Sultangazispor iftarIMG_0743 Sultangazispor iftarIMG_0744 Sultangazispor iftarIMG_0746 Sultangazispor iftarIMG_0748 Sultangazispor iftarIMG_0749 Sultangazispor iftarIMG_0750 Sultangazispor iftarIMG_0751

Tüm Yorumlar (1)
  • ferhat atik
    9 yıl önce
    0 0

    mustafa birinci bey gizli ortağı ile yan yana oturamamış neden çekindiyse artık arasına birini oturtmuş (aşağıdan yukarıya 13.resme dikkat!)….alttan yukarıya 6. resim daha da ilginç MHP başkanı ellerini açmış dua ediyor spor başkanı da ellerini açmış dua ediyor kaymakam da ellerini açmış dua ediyor resimdeki 4. kişi ise ellerini açmamış dua da etmiyor sadece sırıtıyor poz veriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Gençlik Meclisi’nden Diyanet İşleri Başkanlığına Çağrı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.