a

Sultangazi Erzurumlular Derneği'nden Gövde Gösterisi

Sultangazide STK’ların büyük bir çoğunluğundan yoğun destek ve ilgi gören Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı Erzurumlular bağırlarına bastı. STK ziyaretleri kapsamında Sultangazi Erzurumlular Derneği'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Cahit Altunay Erzurumluların tezahuratları eşliğinde dernek binasına giriş yaptı. Erzurumlular Cahit Altunay'ı salona girdiği andan itibaren yoğun sevgi gösterilerinde bulundular. Başkan Altunay'ın gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğu gözlendi.

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Ak Parti Grup Başkanvekili olan Sultangazi Erzurumlular Derneği Başkanı İmdat Kamacı ziyarette yaptığı konuşmada Sultangazi sokaklarında Erzurumluların Ak Parti için çalıştıklarını söyledi. Zaman zaman konuşması alkışlarla kesilen Kamacı, Türkiye'nin o karanlık yıllarına giderek ülkenin nereden nereye geldiğini hatırlattı.

Ak Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi aday listesinde 3 Erzurumluya yer verildiğini hatırlatan İmdat Kamacı, bundan dolayı İlçe Başkanı Murat Atım ve Belediye Başkanı Cahit Altunay'a teşekkür etti. Ak Parti aday listesinde kontenjanda yer alan İmdat Kamacı, Belediye Meclis Üyeliği süresince hiçbir hemşerisini mahçup etmediğini ve başlarını öne eğecek birşeyin içerisinde yer almadığını söyledi.

Erzurumlu hemşerilerinin de kendisini mahcup etmediğini ifade eden Kamacı, “Bugüne kadar geçridiğimiz tüm seçimlerde ve 12 Eylül Referandumun da siz değerli hemşerilerimiz her zaman açık davrandınız. Bir kardeşiniz olarak sizlerden yine açık davranmanızı ve çok çalışmanızı istiyorum. Diğer siyasi partilere gönül veren çevrenizdeki vatandaşlarımızı Ak Parti'ye destek vermeleri yönünde ikna etmeniz en büyük temennimdir” dedi.

Konuşmasın da Türkiye'nin karanlık yıllarına da değinen İmdat Kamacı, 1960 yılında Miili Şef döneminin bittiğini, Menderes döneminin başladığını hatırlattı. Menders dönemiyle minarelerde arapça ezan okunmaya başlandığını belirtten Kamacı,Türkiye'nin yeni bir sıçrama yaşadığını söyledi. Menderes döneminde yapılan hizmetlerle Demokrat Parti'nin oylarının yükselmesini hazmedemeyenlerin dış güçlerinde desteğini alarak 3 tane vatan evladını dar ağacına götürdüklerini ifade eden Kamacı, “1971 muhtırası ve 1980 darbesi ile Türkiye'nin sıçrama dönemi engellenmiştir.” dedi.

Menderes döneminde olduğu gibi Özal döneminde de Türkiye'de yeni bir sıçramanın yaşandığını belirten Kamacı, “Ancak Turgut Özal'a da pranga vurdular. Ve Türkiye'ye 2. sıçrama dönemini yaşatmadılar.” diye konuştu. 28 Şubat 1997 yılında yaşanan postmodern darbeye değinerek konuşmasını sürdüren İmdat Kamacı, o karanlık yılların yeniden Türkiye'de yaşatılmaya çalışıldığını söyledi. 28 Şubat'ın 'Milletin direnişi' olduğuna vurgu yapan Kamacı, “12 yıldır büyük bir şaheserle ülkesini yöneten bir Ak Parti ve Ak kadrolar var. Ak Parti Genel Başkanı ve Başbaknımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan zalimin karşısında, mazlumun yanında oldu. 'Ben sadece milletimin önünde eğilirim' diyen Başbakanımızı bu millet gelecekte bu kürsülerde hep anlatacaktır. Bu millet Menderes'i ve Turgut Özal'ı unutmadıysa Recep Tayyip Erdoğan'ı da unutmayacaktır.”



Gezi Parkı olayları ve 17 Aralık operasyonuyla Ak Parti iktidarına karşı yalan ve iftira sürecinin başladığını söyleyen Kamacı, Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığında 12 yıldır Türkiye'de istikrarın sürdüğünü ve bu istikarı bozmak isteyenlerin yeniden sahneye çıktıklarını belirtti. Kamacı, “Ama muhaffak olamayacaklar. Erzurumlular her zaman Milli İradenin yanında olmuştur ve bundan sonrada olmaya devam edecektir.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Cahit Altunay ise 5 yılda yapılan hizmetlerden ve projelerden bahsederek, Erzurumluların kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yalan Söylemeyin

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.