a
  • Eminhaber.Org
  • Genel
  • Sultangazi Çok Programlı Lisesi Müdür Yardımcısı Açığa Alındı

Sultangazi Çok Programlı Lisesi Müdür Yardımcısı Açığa Alındı

Emin Haber (ÖZEL)… Sultangazi’de Çok Programlı Lise ve Atatürk Lisesinde öğrencilerin PKK marşı eşliğinde halay çekmesi ve terörist başı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atılması olaylarının video görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasından sonra başlatılan soruşturmalardan sonra bir müdür yardımcısı görevden uzaklaştırılarak açığa alındı.

10955714_10152997590014654_8385396592202132679_n

Çok Programlı Lise’de yaşandığı belirtilen PKK marşı eşliğinde halay çekilmesi ve terörist başı lehine sloganlar atılması olayının sosyal medyada patlak vermesinden sonra, Atatürk Lisesinde de aynı olayların yaşandığına dair bir video sosyal medyada paylaşıldı. Gelen tepkiler üzerine soruşturma başlatan güvenlik güçleri, görüntülerde halay çektiği görülen öğrencileri gözaltına aldı. Bu soruşturmayla eş zamanlı olarak başlatılan Milli Eğitim Bakanlığı soruşturmasında da Çok Programlı Lise müdür yardımcılarından D.Y görevinden uzaklaştırılarak açığa alındı.

Milli eğitim bakanlığına bağlı müfettişlerin iki okulda sürdürdüğü soruşturma devam ediyor.

Sultangazi’de O Öğrenciler Gözaltına Alındı.. TIKLAYIN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Zeynel Odabaş Gözaltına Alındı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.