a

Sultangazi CHP'den Alternatif Program

Ali Cevat Özyurt İlköğretim Okulunda düzenlenen çelenk koyma programında CHP İlçe Örgütü geniş bir katılım sağlayarak alternatif bir program düzenledi. CHP İlçe Örgütü binasından Ali Cevat Özyurt İlköğretim Okulu’na kadar ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen CHP’lilere yoldan geçen bazı vatandaşlar da destek verdi.


CHP İlçe Yöneticileri, CHP Belediye Başkan aday adayları İsa Evsal Yucak, Hüseyin Kara ve Ali Acar, CHP Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katıldığı alternatif çelenk koyma programı sonrası İlçe Başkanı Ali Boztaş bir basın açıklaması yaptı.



 

Basın açıklamasında AKP iktidarını eleştiri yağmuruna tutan CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş, “Nasıl ki geçmişte laik Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı tehdit unsurları bugünde laik Atatürk Cumhuriyetine karşı bu tehditler artarak devam etmektedir. Cumhuriyet Bayramı Türk halkının emperyalistlere karşı verdiği mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığın bayramıdır. Bu bağımsızlık ve zafer bayramlarımızı, Türk halkına yasaklamaya çalışan, bu zafer bayramlarımızı coşkuyla kutlamak yerine, tatil havasına sokan bir zihniyetle karşı karşıyayız. Bugün bizi yöneten gerici, faşist, bölücü iktidar laik Türkiye Cumhuriyeti’nden intikam almaya yemin etmiş bir şekilde Cumhuriyetle, Mustafa Kemal Atatürk’le ve onun bizlere gelecek kuşaklara bıraktığı eserlerle hesaplaşma içerisine girmiştir. Laik Türkiye Cumhuriyeti’ne ve bu Cumhuriyete sahip çıkan Türk halkına kin ve nefret duygularını açıkça ortaya koymuştur” dedi.

 

Basın açıklamasında yaklaşan yerel 2014 yerel seçimlerine dikkat çeken CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş, vatandaşları sandığa karşı duyarlı olmaya davet etti. Boztaş, yaklaşan 2014 yerel seçimlerinde resmi bayramları yasaklayan zihniyete yurtsever, aydın, demokrat Türk halkının sandıkta gereken cevabı vereceğini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ercan Karabayır Çoşkunoğlu'nu Sert Bir Dille Eleştirdi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.