a

Ercan Karabayır Çoşkunoğlu'nu Sert Bir Dille Eleştirdi

2009 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı olan ve ‘Çarşaf açılımı’ ile Türkiye gündemine oturan Ercan Karabayır, CHP İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis üyesi aday adayı Sait Çoşkunoğlu’nu yerden yere vurdu. Karabayır, Sait Çoşkunoğlu’na seslenerek “Çoşkunoğlu yiğitse Belediye Başkan adaylığına müracaat etseydi. Çoşkunoğlu’nun olduğu bir yerde CHP Belediye Başkan adayları her zaman kaybetmiş, kazanan yine kendisi olmuştur” dedi.


Daha önce haber sitemize Sait Çoşkunoğlu’nun 2009 yerel seçimlerinde ‘Yerelde Ercan Karabayır’a yani CHP’ye oy vermeyin” çalışması içerisine girdiğini belirtmiş ve yaptığı açıklamalar uzun süre konuşulmuştu. Ercan Karabayır, “Sait Çoşkunoğlu için CHP’nin hiçbir önemi yoktur. Çoşkunoğlu için önemli olan yakasına takacağı meclis üyesi rozetidir” diye konuştu.

Tüm Yorumlar (8)
  • hatice yanman
    11 yıl önce
    0 0

    sosyal demokratlara şaşıyorum bunlar sosyaldemokrat olamazlar

  • Fatih Sultan
    11 yıl önce
    0 0

    Ercan karabayır mütevazi bir insan.. Kesinlikle yeri Chp değil.

  • Hasan Arslan
    11 yıl önce
    0 0

    Bunlar sosyal demokrat değil, kendileri kazandığı surece evvallah. Sait bey çok yetkin ve donanımlı biri değil ama her ne hikmetse hep 1. sıradan Meclis adayı olan biri sanki sihirli bir el ona yuru ya kulum demiş (bu el Sevşngenin eli olduğu iddia ediliyor, o yüzdende parti içinde adı çantacıya çıkmış…) Valla bu işlere akıl yormanın faydası yok. çünkü bunlar siyaseti toplum için yapmıyırlar, kendilerini bulunmaz hşnt kumaşı zannediyorlar, o açıdan Ercan bey haklı ama onunda kendi mahallesinde 5,000 uye yaptığını fakat sandıktan o kadar oy CHP ye çıkmadığını iddia edenler o kadar çok ki? Nasrettin hoca hikayesi var; hem ye kurkum ye hemde herkes haklı…. seçim sonunda hep birlikte umarım ağlaşmazlar. Bizim mahalle acaip bir mahhalle, sultangazi acaip bir yer… çalışmaların içinde yıllarca yer alırsın ama bir adım oteye gidemezsin…zira çantacılarla valizciler gelir listelerini yapar yerlerini alır. keyfine bakarlar… herkese başarılar…vede bol kazançlar dilerim. bunlara soruyorum neden bu kadar ısrarcısınız meclis üyeliğine zira resmi geliri çok dusuk ama durum oylemi hepsinin gelirinde ınanılmaz artışlar oluyor.. nasıl oluyor anlam veremezsiniz, kendileri ile ilgili dosya takipçiliği, iş bitiricilik vesair dedikodular almış gitmiş. Bu kadar söze lafa rağmen bunlar koltuguda bırakmazlar.. İllaki bir mevki bir makam olnların olacak ve biz Demıkrat ve AKP zulmüne karşı olanlarda onlara mecburen oy vermek durumunda kalıp , SANKİ bu canım insanları destekler konumunda kalıyoruz.
    Yeter artık sizi istemiyoruz. Sultangazi hep aynı adamlara mahkum mu? Hiç bırakmayı ve koltuk SAHİBİ olmadan da CHP için çalışmayı dusunurler mi?

  • CHP
    11 yıl önce
    0 0

    Sayın ercan karabayır eminimki siz okuma özürlüsünüz 2009 yerel secimlerde aldıgınız oy ortada chp ye oy anlamında hiç bir şey katmamış biri olarak ve sultangazide herkes tarafından sevilen ve sayılan il genel meclis üyemiz sayın SAİT beye dil uzatmakta sizin haddinize deyildir zira girdigimiz secimde aldıgınız oy eger gercekten okuma ve görme özürlü değilseniz(zira öyle görünüyor)kendi mahallerim diye övündügünüz yerlerde aldıgınız ortada SAİT beyinde aldıgı oy ortada daha neyin muhasebesini yapıyorsun SAİT bey CHP bayragını hep en üstlerde dalgalandırmış gercek bir sosyal demokrattır sizin gibi nerden geldigi ve ne oldugu belli olmayan bir siyasetci deyildir.son olarak siz şu an nerdesiniz kime çalışıyorsunuz

  • Sultangazili
    11 yıl önce
    0 0

    Sayın Ercan Karabayır c h p belediye başkan adayı oldunuz. Kayıpta ettiniz . Size birşey söyleyecem . Sizin kayınbladeriniz İsmail Altun sizin kontejanınız dı şimdi nerede size soracam siz neredesiniz lütfen haddinizi bilin

  • Gazili
    11 yıl önce
    0 0

    Üzülerek Ercan bey e katılıyorum bir sait coşkunoğlu iki Ali koç bu meşhur gazili arkadaşlar herkes çok iyi biliyor ki bunlar seçim oncesi ilçeye ters düşüp böyle aday çıkarıp kendilerimi ilk sıraya yazdırıp sonrada gel keyfim gel kımın ne hali varsa görsün oartli olabilirler ama 20 yıldır aktıf siyaset yapıyorlar 10 yıldır meclis üyeliği üyeliği yapıyorlar kime hangi vatandaş ın derdine derman oldular sadece secim süresinde değil herzaman sorulara cevap vermekleri gerek

  • chpli
    11 yıl önce
    0 0

    Ercan Karabayır bu parti üzerinden konuşacak en son kişi… CHP içinde herkes birbirine konusabilir eleştirebilir söyleyebilir ama Ercan Karabayır en son :)) CHP yi kullanarak adına prim yapıyor başkada birşey değil..

  • CHPLI
    11 yıl önce
    0 0

    Ercan karabayira soruyorum sen 2009 secimlerinden sonra yayla mahallesinde YESIL alana 2 kacak beton santrali yaptiniz ve kiraya verdiniz bunu akp kanadinda hangi iliskiyle yaptiniz yigitsen acikla sark kurnazligi takkiyecilik yapma biz bunlarin hepsini biliyoruz dogayı seven bitmiş bir şahıs gündemde kalmak için çoşkunogluna saldırıyor seni kurnaz % de% kurnaz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ak Parti'den Temayül Yoklaması

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.