a

Sultançiftliğispor’dan Süper Açılış

2. Amatör Lig’in açılış haftasında Sultançiftliğispor, evinde İstanbul Ünyespor ile karşı karşıya geldi. Cebeci Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmaya Sultançiftliğispor müthiş hızlı başladı. İlk dakikalarda üst üste ataklar geliştiren Sultançiftliğispor, henüz 7. Dakikada Medet’in ceza sahasında düşürülmesiyle, penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Turgay, topu ağlarla buluştu.

sultangazi-sultançiftliğispor-IMG_3063

Maçın çok zevkli geçeceğinin sinyallerini veren Sultançiftliğispor, hızını müsabaka boyunca düşürmedi. Ünal ile üst üste iki gol daha bulan Sultançiftliğispor, skoru 3-0’a taşıdı. Ünal’ın düşürülmesiyle penaltı kazanan Sultançiftliğispor’da penaltıyı Medet kullandı. Penaltıyı gole çeviren Medet, skoru da 4-0’a çıkardı.

sultangazi-sultançiftliğispor-IMG_3068

İlk yarsısı 4-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında Sultançiftliğispor Ünal, Turgay ve Mikail’in golleriyle skoru belirledi. Karşılaşma Sultançifliğispor’un 7-0 galibiyetiyle sona erdi.

Karşılaşmayı çok sayıda taraftarın yanı sıra Sultangazispor Kulübü yöneticileri de izledi.

sultangazi-sultançiftliğispor-IMG_3043 sultangazi-sultançiftliğispor-IMG_3056 sultangazi-sultançiftliğispor-IMG_3059 sultangazi-sultançiftliğispor-IMG_3061 sultangazi-sultançiftliğispor-IMG_3070

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’nin TÜSİAD’ı Yeniden Osman Derdiyok Dedi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.