a

Seyit Ateş Adaylığını Açıklayacak

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Seyit Ateş bugün saat 13.30'da Sultangazi Belediye Başkan aday adaylığını açıklayacak. Ak Parti İlçe Teşkilatı'na başvuru dosyasını sunacak olan Ateş, daha sonra yapacağı basın açıklamasıyla belediye başkan aday adaylığını açıklayacak.

Seyit Ateş 2009 yerel seçimlerinde de Belediye Başkan aday adaylığına başvurmuş, adaylaşma sürecinde Cahit Altunay Ak Parti'den Belediye Başkan adayı gösterilmişti…

Tüm Yorumlar (4)
  • Ahmet Elmalı
    11 yıl önce
    0 0

    Her dönem aday olmaktan yorulmadı sayın Ateş, biz kendisini takip etmekten yorulduk ilçemize katkı sunan bir siyasetçi saygı duyuyoruz fakat belediye başkanlığı donanım gerektiren bir makam Cahit bey bugüne kadar layıkıyla yaptığı bu görevi yine layıkıyla devam ettirecektir.

  • arif bel
    11 yıl önce
    0 0

    sayın abim aday adaylıgın hayırlı ugurlu olsun inşallah aday gösterirler bizlerde mahalleli olarak yanındayız

  • sadetiin
    11 yıl önce
    0 0

    tarihe geçtin artık guiness rekorlar kitbında yerin hazır en fazla aday adayı olan ama aday gösterilmeyen siyasetçi olarak hayrılı olsun ama yılmaman lazım hemen ardından cumhurbaşkanlığı seçimi var ona da aday adayı ol ki namına yakışsın

  • yunus arslan
    11 yıl önce
    0 0

    sanırım adaylıgını acıklamış tebrik etmek lazım.. suna acıklık getırmek isterim akpartınn sultangazıde yaptıgı hızmetler var kımse bu hızmetlerı cahıt altunayın yaptıgını ıddaa edemez o makamda kım olsaydı zaten aynı formatta ılerlerdi.. bir arkadsımız donanımdan bahsetmiş beyhude konusmuş besbesli. ateşin sert duruşunu hiç sevmen ama birileri kadar da kaypak olmadıgını bilirim yapamacagını sözü verip insanlları oyalamaz. herseyın hayırlsı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Zülfikar Yeşil Resmen Başvurdu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.