a

Zülfikar Yeşil Resmen Başvurdu

Yeşil Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Zülfikar Yeşil, 2014 yerel seçimlerde Ak Parti’den Sultangazi Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.


Parti içerisinde aday adaylığı süreci 1 Ekim’de başlayan ve 1 Kasım’da sonlandıracak olan Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatına başvurular hız kazandı. 1 Kasım’a 3 gün özellikle belediye meclis üyeliği için başvuruların arttığı Ak Parti’de işadamı Zülfikar Yeşil’de müracaat ederek, başvuru dosyasını İlçe Başkanı A. Murat Atım’a teslim etti. Yeşil’i başvuru sırasında dostları da yalnız bırakmadı.







Uzun yıllardır Sultangazi’de Yeşil Tekstil adıyla tekstil sektörü mesleğini icra eden Zülfikar Yeşil, siyasetle bundan 11 yıl önce tanıştığını belirtti. Yeşil, “Ak Parti kurulduğunda üye oldum. 2008 yılından bu yana Parti teşkilatının düzenlediği birçok organizasyona katıldım. Yaşadığım ilçeye katkım olması için aday adayı oldum” açıklamasında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Osman Yaşar Meclis Üyeliğine Başvurdu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.