a

Seninle Gurur Duyuyoruz Mahmut Çakmak

Ankara Mamak’ta vatani görevini yapıyordu Mahmut kardeşimiz. Terhisine 13 gün kalmıştı. Tüm erler gibi o da TSK içine sızmış terörist FÖTÖ’cüler tarafından ‘tatbikat var’ diye kandırılmıştı.

Hiçbirşeyden habersizdi Mahmut kardeşimiz. Herşeyin farkına vardığında bir kahramanlık örneği gösterdi. FETÖ’nün darbeci teröristinin ‘sivillere ateş’ emrine uymadı Mahmut kardeşimiz, ‘BEN SİVİLLERE ATEŞ ETMEM’ dedi. Ve oracıkta darbeci tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Tam dört kurşun vücudunun çeşitli yerlerine isabet etmişti. Ağır yaralıydı Mahmut kardeşimiz. Hastaneye kaldırılması gerekiyordu.

Dik durdu Mahmut kardeşimiz. Sivillere yani kendine milletine ateş etmedi, FETÖ’nün darbeci teröristlerine boyun eğmedi Mahmut kardeşimiz.

‘Ben Sivillere Ateş Etmem’ Dedi, Darbeci Hain Tarafından Vuruldu.. TIKLAYIN

Hastaneye kaldırıldı Mahmut kardeşimiz. 15 Temmuz gecesinden bu yana yoğun bakımda yaşam savaşı veriyordu. Kalleşlere inat, hainlere inat hayata direndi, yaşam savaşını kazandı. Yoğun bakımdan çıkarıldı, servise alındı.

Mahmut kardeşimizin kahramanlık öyküsünü daha önce siz okurlarımızla paylaşmıştık. Şimdi ise size Mahmut kardeşimizin hastanede ki son halinden bir kare paylaşıyoruz.

Cn6ywUfXEAAGESx

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

AK Parti’de FETÖ temizliği

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.