a

Saldırganların Kimliği Tespit Edildi

Sultangazi’de seçim çalışması yapan iki HDP üyesi, silahlı saldırıya uğradı. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri kayıplara karışan saldırganın kimliğini tespit etti.

 

EMİN HABER- ÖZEL HABER- HDP Sultangazi İlçe Örgütü üyeleri, dün Gazi Mahallesi’nde bulunan Selçuklu Camiisi’nden çıkan iki kişi tarafından saldırıya uğramıştı. İki HDP Üyesi’nin yaralandığı saldırıda, iki saldırgan kayıplara karıştı. Saldırganlar kaçarken bacaklarından yaralanan HDP’liler ise Taksim İlkyardım Hastanesi’ne kaldırıldı.

sultangazi-HDP-saldırı-cuma-namazı

Saldırıdan sonra Sultangazi Asayiş Büro Amirliği geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Güvenlik kameralarını ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran Asayiş Büro Amirliği Ekipleri HDP’lilere yapılan silahlı saldırıda kaçan faillerden birinin kimliğini kısa sürede tespit etti.  Kimliği tespit edilen saldırganın 1989 doğumlu S.D olduğu belirlendi. Gaziosmanpaşa doğumlu olan S.D’nin Gazi Mahallesi’nde ikamet ettiği bilgisine de ulaşıldı.

 

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sultangazi’de Konuştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.