a

Rabbim Bize 2 Ay Vermiş

Sultangazispor Başkanı Nevzat Yılmaz’ın kızı Zeynep Yılmaz Çeliker’in eşi Ertunç Çeliker, bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.

Uzun süredir mücadele ettiği hastalığının son günlerde ciddileşmesinden dolayı Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde gözlem altına alınan ve bir dizi ameliyat geçiren Ertunç Çeliker, yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Merhum Ertunç Çeliker’in cenazesi öğle namazına müteakip olarak Beykoz Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından ebedi istiratgahına uğurlandı.

YÜREK YAKAN PAYLAŞIM

2 ay önce Nevzat Yılmaz’ın kızı Zeynep Yılmaz Çeliker ile dünyaevine giren Ertunç Çeliker’in vefatı, sevenlerini derin bir yasa boğdu. En çokta 2 ay önce “Bir ömür boyu” söz verdiği eşi Zeynep Yılmaz Çeliker’de derin bir üzüntü yaşattı.

“YANINA GELENE KADAR YURTSUZUM”

Eşinin vefatından sonra sosyal medya hesabından üzüntüsünü ve duygularını dile getiren Zeynep Yılmaz Çeliker’in, “Bitanem, canımın içi sevgilim, kocam, en yakın arkadaşım, bazen annem, bazen babam oldun. 2 ay vermiş Rabbim bize. Ama sonsuz hayatta hep birlikte olucaz buna eminim. Seni ölümüne sevmeyi, özlemeyi, düşünmeyi hiç bırakmayacağım. Sensiz hiç bir yer benim evim değil aşkım. Yanına gelene kadar evsiz, yurtsuzum.” Bu paylaşımı yürek yaktı.

ertunç çeliker

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Altunay, “Paralel Yapı İle Mücadelemiz Devam Edecek”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.