a

ÖZEL’DEN 2’NCİ KEZ ‘ÜST GEÇİT’ AÇIKLAMASI… İYİ PARTİ’Yİ ELEŞTİRDİ

15 Mart tarihinde damperi açık unutulan hafriyat kamyonun çarptığı 50. Yıl Mahallesi üş geçidi hasar görmüş ve yaya trafiğine kapanmıştı.

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti İlçe Başkanı Sinan Taşkın, İBB yetkilileri ile yaptıkları görüşmede üst geçidin geride bıraktığımız Cuma günü yıkılacağını ve yeni bir üst geçidin çalışmalarına başlanacağını açıklamıştı.

Üst geçidin yaya trafiğine kapalı olması ve halen çalışmalara başlamağı görülürken, MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, üşt geçit önünde ikinci kez basın açıklaması yaparak, isim vermeden İYİ Parti İlçe Başkanı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi.

Özel, “kazanın yaşandığı günden bu yana henüz bir çalışma yapılmadı ve Sultangazili hemşehrilerimiz mağdur edilmektedir. Bu rezalete artık son verilsin. Bazı ufak tefek partiler var ilçemizde. Onlarda gelip burada ‘yarın çalışma başlayacak’ diye bir şov yapmış. Bu sahtekarlar, milleti kandırmak ve oyalamakla meşguller. Madem çalışma başlanacaktı, neden başlanmadı? CHP’nin yandaşları, kuyrukçuları, kuyruğuna takılan malum parti. Sayın İmamoğlu senin işin İstanbul’a hizmet etmek, birilerinin peşine takılıp Türkiye turu yapmak değildir. Daha bu köprüyü yapamıyorsunuz Türkiye’yi yönetmeye talip oluyorsunuz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazili genç mühendis Ak Parti’den aday adayı oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.