a

Sultangazili genç mühendis Ak Parti’den aday adayı oldu

Sultangazi’de yaşayan Elektrik Elektronik Mühendisi Cemil Demir, Ak Parti İstanbul’dan 2. Bölge Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Seçim tarihinin 14 Mayıs olarak belirlenmesinin ardından Sultangazi’de yaşayan Elektrik Elektronik Mühendisi Cemil Demir (35), geçtiğimiz günlerde Ak Parti İstanbul İl Başkanlığında 2. Bölge Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Başvurusu ile ilgili açıklama yapan Demir, “Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı Vizyonuna destek olmak amacıyla Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekilliği için aday adayı başvurusunda bulundum. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

CEMİL DEMİR KİMDİR?

Aslen Kastamonu Çatalzeytinli olup, 1988 Gaziosmanpaşa doğumludur. İlk günden itibaren Sultangazi ilçesinde ikamet etmektedir.

1995/2003 50.Yıl ilköğretim okulu, 2003/2007 Küçükköy Endüstri Meslek Lisesi,

2008/2010 Afyon Meslek Yüksek Okulu,

2010/2013 Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği olarak öğrenim hayatını tamamlamıştır.

2013 yılı itibari ile endüstriyel otomasyon sistemleri hususunda programcı ve saha mühendisi olarak çalışma hayatını sürdürmektedir. Çalışma hayatı süresinde; yurt içinde ve yurtdışında birçok projede görev alarak başarı ile sonuçlandırmıştır.

Evli ve 2 çocuk babası olan Cemil DEMİR çok iyi derecede bilgisayar kullanabilir ve orta derecede İngilizce bilmektedir.

Demir yurt içinde; Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bartın, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Eskişehir, Giresun, Hatay, Isparta, İzmir, Karaman, Kastamonu, Kırklareli, Kırşehir, Konya, Malatya, Muğla, Niğde, Rize, Trabzon, Uşak, Van ve Yalova’da

Yurt dışında ise; Afganistan, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, Irak, İngiltere, KKTC, Libya, Mısır, Pakistan, Rusya ve Türkmenistan’da bir çok projede görev almıştır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kadını öldürüp çukura gömmüştü, ikinci kez karar çıktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.