a

Osman Yaşar Gelişim’de Kariyer Günlerinin Konuğu Oldu

Çiğköfteyi dünyanın tanıdığı bir lezzet ve marka haline getiren OSES Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, Gelişim Üniversitesi’nin düzenlediği “Kariyer Haftası” na katıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından düzenlenen “Kariyer Haftası” 25-28 Nisan tarihleri arasında Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleşti. Prof. Dr. İzzet Gümüş, Öğr. Gör. Ebru Cengiz ve Meryem Uzundurkan’ın düzenlediği organizasyonda, birbirinden önemli üst düzey yöneticiler üniversiteli öğrencilerle bir araya geldi. “Kariyer Haftası”na konuk olan OSE Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, başarı hikayesini öğrencilerle paylaştı.

Cg-Sdt7WMAAwOlO

Girişimcilikte cesaret ve bilginin önemine vurgu yapan Yaşar, öğrencilere başarılı bir girişimcinin; piyasanın arz-talep ilişkisini iyi tahlil etmesini ve pazarın hacmini hesaplayarak, üretimi ve ürünü tüketiciye ulaştırma koşullarını en doğru şekilde hesaplamasının, başarıya giden yolda önemli bir yol olduğunu anlattı. AB standartlarında ilk çiğköfte fabrikasının kurucusu olan Osman Yaşar, çiğköfteyi seyyar tezgahlardan alarak, nasıl bir dünya markası haline getirdiğini anlatırken aynı zamanda bu büyümenin ülke ekonomisine ve istihdama çok ciddi katkılar sunduğundan da söz etti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi “Kariyer Haftası” organizasyonda birbirinden farklı alanlarda eğitim gören öğrenciler, OSES Çiğköfte’nin açtığı standa, iş alanı hakkında bilgi alabilme imkanına da sahip oldular.

Cg-SduCWgAMpjzk

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kim Bu Muğlaspor?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.