a

Osman Cengiz ve Suat Öztürk’e Yeni Görev

Sultangazi Ak Parti’de düğmeye basıldı ve muhalif isimlere teşkilat içerisinde görev verilmeye başlandı. İlk olarak Yener Yiğit, Ayhan Hafızoğlu ve Halil Poyraz’ın Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyonuna alındığı Ak Parti’de, Osman Cengiz ve Suat Öztürk’e de komisyon üyeliği teklifinde bulunuldu.
Ak Parti İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar’ın davetiyle parti içerisinde muhalif kanat olarak bilinen isimler komisyonlarda görev almaya başladılar. Parti içerisinde yaşanan kırgınlıkları sonlandırmak için ilk olarak Yener Yiğit, Ayhan Hafızoğlu ve Halil Poyraz’a teklifte bulunan Suzan Dağlar Civan, daha sonra Suat Öztürk ve Osman Cengiz’e de aynı teklifte bulundu.
Yener Yiğit, Ayhan Hafızoğlu ve Halil Poyraz’ın yapılan teklife olumlu bakmalarından sonra her üç isim geçtiğimiz hafta Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyonun da yapılan devir teslim programına katıldılar.

muratatim-yeneryigit-suzandaglarcivan

 

 

Bu gelişmeden sonra Ak Parti İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan’ın bir önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Osman Cengiz ve teşkilatın tanınan isimlerinden Suat Öztürk’e de aynı teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Suat Öztürk ve Osman Cengiz’de yapılan teklife olumlu yönde cevap verdiler.

osmancengiz_suatozturk

Öztürk ve Cengiz ilerleyen günlerde Selma Akın Patır’ın Başkanlığını yaptığı Siyasi İletişim Komisyonun da göreve başlayacaklar.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

‘Yılın Annesi’ İlknur Altunay

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.