a

Nevzat Yılmaz ve Hüseyin Kolçak Arasındaki Buzlar Eridi mi?

Sultangazispor Onursal Başkanı Nevzat Yılmaz kırgın olduğu Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Kolçak ile aralarındaki buzları eritti…

 

Sultangazispor Onursal Başkanı Nevzat Yılmaz Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı olduğu dönemlerde, Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hüseyin Kolçak ile yollarını ayırmıştı. Yılmaz yaşanan yol ayrılığına gerekçe olarak da, Kolçak’ın verdiği sözleri yerine getirmediğini ve kulübü siyasi bir basamak olarak kullandığını ifade etmişti.

nevzat yılmaz hüseyin kolçak

Osman Cengiz’in kulüp başkanlığına seçilmesinden sonra Hüseyin Kolçak yeniden Sultangazispor Yönetim Kurulu Üyeliğine dahil edilmiş ve basında “Kolçak Yuvaya Geri Döndü” manşetleriyle yer almıştı.

 

Verdiği sözleri yerine getirmeyerek Sultangazispor Kulübünü zor durumda bırakan ve dönemin Kulüp Başkanı Nevzat Yılmaz tarafından sert bir dille eleştirilerek yönetim kurulu üyeliğinden ihraç edilen Hüseyin Kolçak’la Yılmaz yıllar sonra bir araya geldiler.

 

Cebeci Mahallesi’nde bulunan Altunoğlu Pastanesinde görüntülediğimiz Nevzat Yılmaz ve Hüseyin Kolçak önce kısa bir şaşkınlık yaşadılar. Görüntülendiğini fark eden Yılmaz ve Kolçak, bu buluşma ile yaşanan kırgınlığın sona erdiğini de söylediler.

nevzat yılmaz hüseyin kolçak

Sultangazispor Onursal Başkanı Nevzat Yılmaz ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kolçak’ı bir araya getiren ise Başkan Yardımcısı Ali Rıza Topcu oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bilgi Yarışması Ödülleri Dağıtıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.