a

Muhsin Yazıcıoğlu Sultangazi'de Dualarla Anılacak

25 Mart 2009 günü elim bir kaza sonucu Şehit olan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu için BBP Sultangazi İlçe Teşkilatı 29 Mart Cuma günü Yatsı Namazına müteakip Merkez Camii'nde mevlüd-i şerif okutacak.

Tüm Sultangazilileri mevlüd-i şerif'e davet eden BBP İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düştüğü 25 Mart ile Yazıcıoğlu'nun defnedildiği 31 Mart tarihleri arasını “Muhsin Yazıcıoğlu ve Şehitleri Anma Haftası” olarak değerlendirdiklerini hatırlattı. Yazıcıoğlu'nun her zaman ülkesinin ve milletinin menfaatini her şeyin üzerinde tuttuğunu kaydeden Yıldırım, “O hep ülkesi için mücadele etti. Geriye baktığınız zaman ondan geriye fikirleri, düşünceleri, misyonu kaldı. Bizlere düşen de bunu yaşatmaktır” ifadelerini kullandı.

BBP İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, Yazıcıoğlu'nun misyonun ve fikirlerini yaşatmak için mücadelelerinin süreceğini belirterek, “İster bir suikasta kurban gitsin, ister bir sabotaja, isterse helikopter kazayla düşmüş olsun, Muhsin Yazıcıoğlu şehittir çünkü o milleti için, ülkesi için, vatanı için, dini için, inandığı değerler için mücadele ediyordu. Şehitlik tarifine de baktığımız zaman, bunun net olarak şehit olduğunu görüyoruz. Allah rahmet eylesin, ruhu şad olsun” diye konuştu. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Akpınar, Çözüm Sürecini Değerlendirdi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.