a

İftarı Sokağa Taşıdılar

Sultangazi’de Ramazan’ın bereketi, her akşam düzenlenen konu komşu sokak iftarlarında doyasıya yaşanıyor. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine tüm sokak sakinlerinin bir araya geldiği iftarlarda birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri veriliyor. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Cebeci Mahallesi’nde 2549 sokak sakinlerinin iftar sofrasına konuk oldu.

sultangazi-sokak iftarı3

Cebeci Mahallesi 2549. sokak sakinleri, bu yıl Ramazan ayında birlik olup, yer sofrası kurup iftarı hep birlikte yaptılar. El birliği ile hazırlanan yemeklerle oruçlarını sokak ortasında bağdaş kurarak açtılar. Sokak sakinlerinin yer sofrasına Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti Milletvekili Halis Dalgılıç ve belediye meclis üyeleri de konuk oldular.

sultangazi-sokak iftarı2

Belediye Başkanı Cahit Altunay, iftar öncesinde kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Okunan ezanla birlikte aynı sofrada buluşan sokak sakinleri ile birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadılar. Sokak sakinlerinin evlerinde hazırladıkları yemekleri birbirlerine ikram ettiği iftardan sonra sokakta çaylar içildi, sohbetler yapıldı.

sultangazi-sokak iftarı1

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Tapuda Rüşvet Operasyonu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.