a

Londra’da insanlık dışı uygulama!

Londra’da evsizlerin lüks semtlerde sokaklarda yatıp kalkmasını önlemek için insanlık dışı bir uygulamaya imza atıldı.

 

Londra’da evsizlerin lüks semtlerde sokaklarda yatıp kalkmasını önlemek için uygulanan metal çivi projesi insan hakları kuruluşlarının tepkisine yol açtı.

Daily Telegraph’ın haberine göre Londra Belediyesi, Southwark Köprüsü Yolu gibi lüks semtlerde evsizlerin yatıp kalktığı kuytu yerlerin tabanına metal çiviler yerleştirdi. Evsizlerinin bu mekanlarda yatıp kalkmasını engellemek için yürütülen bu insalık dışı uygulamanın projenin görüntüleri bir anda internet paylaşım sitelerinde günün konusu oldu. İnsan hakları kuruluşları ve birçok Londralı skandala tepki göstererek çivilerin kaldırılması için kampanya başlattı. Bazıları evsizlere karşı konan çivileri, güvercinlerin konması için bazı bine ve duvarlara yerleştirilen çivilere benzeterek duruma tepki gösterdi. Protestoların artmasından sonra Londra Belediyesi’nin nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

1-215 2-070 3-039

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Belediyesi İzci Adaylarına Kapılarını Açtı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.