a

Sultangazi Belediyesi İzci Adaylarına Kapılarını Açtı

Mimar Sinan Kent Ormanı bu yıl da izci olmak isteyenlere kapılarını açtı. Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği “İzci Kampı”nda 07-16 yaş grubundaki öğrencilere ücretsiz eğitim verilecek. 125 kişilik gruplar halinde verilecek eğitimlerde 1.000 öğrenci izciliğe ilk adımlarını atacak.

 

Sultangazili öğrenciler bu yıl da iki heyecanı birlikte yaşıyorlar. 13 Haziran’da karnelerini alacak olan öğrenciler yaz tatiline girme sevincini yaşarken, sabırsızlıkla bekledikleri izci kampı öğrencilere kapılarını açtı.

sultangazi izcilik1

Sultangazi Belediye Hizmet Binası’nda düzenlenen törenle ilk öğrenci grubunu İzci Kampı’na uğurladı. Sultangazi Belediyesi’nin Mimar Sinan Kent Ormanı’nda düzenlediği “İzci Kampı”nda 07-16 yaş grubundaki öğrencilere ücretsiz eğitim verilecek. 125 kişilik gruplar halinde verilecek eğitimlerde 1.000 öğrenci izciliğe ilk adımlarını atacak. 8 dönem olarak yapılacak izci kampında beşer günlük eğitimler verilecek. Sultangazi Belediyesi İzci Kampı, 14 Eylül tarihine kadar devam edecek.

 

Öğrencilere doğal hayatta yaşam koşullarının sağlanacağı kampta, okçuluk, dağ bisikleti,ip düzenekleri, oryanting, paintball, canlı langırt, bilyeli araba, tırmanma duvarı, kasa yığmaca, hike, tahta bacak, trekking, mayın tarlası ve hazine avı gibi oyunlar ve sportif eğitimler verilecek.

 

İzci Kampı hakkında detay bilgi (212) 475 71 41 no’lu telefondan alınabilecek ve kayıt yapılabilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Başbakan her şeyi dedi. “Arnavutköy” demedi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.