a

Kutlar ve Başar Ailelerinin Dillere Destan Düğünü

Bayram ve Zeliha Başar çifi haftasonu Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayı’nda düzenlenen muhteşem düğünle dünya evine girdi.

 

Adıyaman ve bölgemizin tanınmış iş adamlarından Mustafa Kutlar’ın kızı Zeliha Kutlar, Mehmet Başar’ın kardeşi Bayram Başar ile muhteşem bir düğünle hayatını birleştirdi. Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Saray’ında yapılan dillere destan bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Zeliha Kutlar ve Bayram Başar çiftini bu mutlu günlerinde akrabaları, sevenleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

IMG_4432

Sultangazi ve Adıyaman’ın siyaset, sanat, spor, emniyet ve iş çevrelerinin tanınmış simalarını bir araya getiren düğün törenine; Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Emniyet Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hasan Adak, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sincik Belediye Başkanı Mustafa Korkut, STK temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı düğünde çiftin nikahını Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay kıldı.

IMG_4344

Masalları aratmayacak bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, işadamı Mustafa Kutlar, aile fertleri ve Mehmet Başar misafirlerini kapıda karşılayıp, yerlerine kadar eşlik ettiler. Düğün sonrası ise konuklarını yine beraberce kapıya kadar uğurlayan Kutlar ve Başar aileleri, örnek bir ev sahipliği örneği sergilediler.

 

Adıyaman Harfhane ve folklor ekibinin sahne aldığı düğünde davetliler unutulmaz bir gece yaşadılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Veli Gülsoy Dini Siyasete Alet Etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.