a

Kurban Kesildi

Genç Yolat İnşaat Limited Şirketi ve Ortaköy A.Ş kuruluşlarıyla 2015 yılına büyüyerek giren Yolat Grup, iddialı projelerinden biri olan “Ortaköy Konakları”nın temelini attı. Temel atma dolayısıyla kurban kesildi.

 

Yolat Grup Sultançiftliği Mahallesi’nde ilk iddialı projesi olan “Ortaköy Konakları” projesinin temelini attı. Temel atma dolayısıyla Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu’nun da katıldığı mini bir törenle kurban kesildi. 24 daireden oluşacak olan “Ortaköy Konakları” projesinde tüm sosyal donatılar yer alacak.

ortaköy konakları_sultangazi

Proje hakkında Eminhaber’e bilgi veren Yolat Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Yolat, “Biz komşuluk ilişkilerinin artmasına dikkat ediyoruz. Bunun için Ortaköy Konakları projemizin yüzde 80’ini geniş yeşil alanlara bıraktık” dedi.

 

 “Ortaköy Konakları”nda dairelerin 3+1 özelliğine sahip olduğuna dikkat çeken Tarkan Yolat,Ortaköy Konakları içerisinde pek çok imkânı bir arada bulunduracak bir proje. Bu yatırımımızla Sultangazililerin hayatına değer katmaya devam ediyoruz.” Diye konuştu.

 

ORTAKÖY KONAKLARI ÖZELLİKLERİ

ortaköy konakları_sultangazi1

24 Daire (Tüm daireler 3+1 ve 136 metrekare)- NET OTOPARK VE PEYZAJ METREKARELERİ DAİRE İÇİNDE DEĞİLDİR

HER DAİREYE AİT 2 KAPALI OTOPARK

SAUNA

FİN HAMAMI

TOPLANTI ODALARI

KREŞ

YÜZDE 80’İ YEŞİL ALAN

SÜS HAVUZLARI

FİTNES

7/24 GÜVENLİK

MESCİD

SU DEPOSU

JENARATÖR

2 ASANSÖR

APARTMAN GİRİŞİ KAMERALI DİYAFON SİSTEMİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz’in Kandil Mesajı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.