a

Kerimoğlu’ndan Geçmiş Olsun Ziyareti

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Çavuş ailesini ziyaret etti.

 

Kör bir kurşunun hedefi olan ve 20 gündür Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışan Meslektaşımız Bülent Çavuş’un oğlu Ahmet Emre Çavuş için tanıyan, tanımayan herkes dua ediyor. Çavuş ailesine geçmiş olsun ziyaretleri de eksik olmuyor.

 

20 gündür yoğun bakımda olan Ahmet Emre Çavuş’un ailesini hastanede ziyaret eden Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, baba Bülent Çavuş ve anne Zeynep Çavuş’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

bülent kaerimoğlu-

CHP Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş ile birlikte Ahmet Emre Çavuş’un tedavisinin devam ettiği Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde ziyaret eden Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Ahmet Emre Çavuş’un son durumu ile ilgili aileden bilgi aldı. Yaşanan olaydan dolayı son derece üzgün olduğunu belirten Bülent Kerimoğlu, “Emre kardeşimiz 20 gündür yoğun bakımda direniyor. Olayın ilk yaşandığı günden bu yana şehir eşkıyalarının halen aramızda olmaları son derece üzücü ve bir o kadar da vahim bir durum. Temennim bu eşkıyaların bir an önce yakalanıp, hak etikleri cezayı almalarıdır. Bir kez daha Çavuş ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden baba Bülent Çavuş, olayın üstünden 20 gün geçmesine rağmen şehir eşkıyalarının elini kollunu sallayarak sokaklarda gezmeye devam ettiğini, yakalanıp adaletin karşısına çıkarılmamalarından dolayı üzgün olduklarını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Pınarbaşı Seçim Startını Verdi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.