a

Kahvaltı Alışkanlıklarınız Kargı'da Değişecek

Kargı Kuzu Çevirme daha önce hiçbir yerde tatmadığınız bir damak tadı sunmak için, Türkiye’nin 7 bölgesine ait yöresel tatları bir araya getirdi.

Türk insanı ve Türk mutfağı adeta bölünmez bir bütündür. Üstelik son yıllarda kahvaltı kültürümüz de inanılmaz şekilde gelişti. Artık sabahları özellikle hafta sonları kahvaltıyı evde değil, dışarda yapmaya başladık. Talep çoğalınca pek çok restoran menüsüne kahvaltıyı da ekledi. Üstelik restoranlar arasında kahvaltı rekabeti başladı. Önceleri sıradan geleneksel ürünlerden oluşan kahvaltı sofrasına yöresel lezzetlerde katıldı. Açık büfe kahvaltı sisteminde ise sadece kuşsütü eksik kaldı.

Sultangazi'de Kargı Kuzu Çevirme restoran, işletmeci ve personelin hayat dolu tavırları, muhteşem lezzetleri, Türkiye'nin 7 bölgesine ait yöresel tatlar ve 40 çeşitten oluşan köy kahvaltısı menüsüyle de iddiasını açık ara ortaya koymasını bilmiş.


Kargı Grup bünyesinde Cebeci Mahallesi Eski Edirne Asfaltı No: 708 – 710/A adresinde hizmet veren Kargı Kuzu Çevirme ünü ve tadı kısa sürede bir kez gelenlerin, gelmeyenlere tavsiye etmesiyle kulaktan kulağa yayılmış durumda. Adım attığınızdan itibaren, size düşen tek şey, kendinizi Kargı Kuzu Çevirme'nin sihirli tatlarına bırakmak ve muhteşem açık büfe kahvaltısıyla başlayan lezzetler yolculuğunda, sıcacık ortamda küçük molalar vererek yol almaktır.

Kargı Kuzu Çevirme 150 kişilik kapasitesi, 20 personeliyle Sultangazi'de 24 saat hizmet veriyor. Kargı'da Kuzu Çevirme'nin dışında kahvaltı, ızgara, Tantuni, Çorba çeşitleri gibi yemek çeşitleriyle özel günlerimize ve anlarımıza da olanak sağlayan imkânlarla bizlere güzel tatlar ve hizmetler sunmayı prensip edinmiş.

Lezzetinden ve kalitesinden şüphe etmeden yiyeceğiniz kahvaltı için şimdiden afiyetler diliyoruz.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Türkiye Şampiyonası'nda Sultangazili Sporcu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.