a

Kadir Topbaş: İstanbul’da toplu ulaşıma zam yok

Topbaş, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, İstanbul’daki toplu taşımayı vatandaşların meydanlardaki demokrasi nöbetine rahat ulaşması için 31 Temmuz’a kadar ücretsiz yaptıklarını anımsattı.

Bu sürede minibüs ve dolmuş esnafının mağduriyetlerinin söz konusunu olduğunu, bu nedenle toplu taşımanın 20.00 – 06.00 arasında ücretsiz yapılması konusu üzerine çalıştıklarını belirten Topbaş, sosyal medyada ücretsiz taşımanın ardından zam yapılacağı iddialarına ilişkin de “Asla zam yapılmayacak.” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin darbe girişimindeki zararıyla ilgili bir hesap yapmadıklarını çünkü, Türkiye’nin kazandığını vurgulayan Topbaş, “İstanbullulara özellikle teşekkür ediyorum. Bu kadar meydanlarda caddelerde nöbet tutuyorlar ama hiçbir kamu malına zarar vermiyorlar. Biz de vatandaşlarımıza yemek, su gibi lojistik destek veriyoruz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kahraman Sultangazililer O Tankı Nasıl Ele Geçirdi?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.