a

İsmet Elmas'ın 4 Yıllık Saltanatı

4 yıl boyunca Ak Parti'nin nimetlerinden faydalanan ve çalışmadığı halde her ay bankadan maaşını çeken İsmet Elmas'ın saltanatı İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın 2009 yılında Gazi Cemevi ziyaretiyle sona erdi.

Emekten, işçiden, alın terinden yana söylemleriyle çevresinde tanınan İsmet Elmas 2005 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi bando takımında işe başladı. Göstermelik olarak bando takımında işçi olarak görünen İsmet Elmas, her ay bankamatikten maaşını çekerek Ak Parti'nin kendisine sağladığı imkanlardan yararlandı.

Emekçiden yana bir tavır sergileyen Elmas'ın saltanatı 2009 yerel seçimlerinde İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın Gazi Cemevi ziyaretine kadar sürdü. Gazi Cemevi'ni ziyaret eden Topbaş, çıkışta taşlı saldırıya uğradı. Bu olaydan 2 gün sonrada İsmet Elmas'ın İBB ile ilişiği kesildi.

Dip Not; 2009 yerel seçimlerinde Sait Çoşkunoğlu ile birlikte Ercan Karabayır'ın CHP'den aday gösterilmesi üzerine Ak Parti için kapı kapı dolaşıp oy isteyen İsmet Elmas, şu anda CHP'den Belediye Meclis Üyesi aday adayı

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN…

Tüm Yorumlar (1)
  • elo
    11 yıl önce
    0 0

    sizinde dile getirdiğiniz gibi ismet elmas emek ve emekçinin her zaman yanında yürümüş biri diye biliyoruz…ve bu tarz gülünç haberlerle gündemi meşgul etmeyin bence …burdan size birşey çıkmaz…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Çoşkunoğlu Ak Parti'ye Çalıştı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.