a

İSAD AYMOD 2013 Fuarında Üyelerini Yalnız Bırakmadı

Başkanlığını Ramazan Tunçbilek’in yaptığı İSAD Yönetim Kurulu üyeleri AYMOD 2013 Fuarının ilk günü Sultangazili üreticilerin stantlarını ziyaret etti. Emre Ayakkabıcılık, Ersin Ayakkabı, Eroğlular Spor Ayakkabıcılık, Gamas Ayakkabı, Coner Ayakkabıcılık ve Eser Ayakkabıcılık firmalarının katıldığı AYMOD 2013 fuarını gezerek, üyelerini ziyaret eden Ramazan Tunçbilek ve Yönetim Kurulu Üyeleri firmaların 2013 modellerini görme fırsatı buldular. İSAD Başkanı Ramazan Tunçbilek ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnun kalan İSAD Üyesi firmalar, AYMOD 2013 Fuarının beklentilerin ötesinde geçtiklerini ifade ettiler.

 

Ziyaret sonrası sitemize konuşan İSAD Başkanı Ramazan Tunçbilek, Fuarların sektörün ihracatını ve istihdamını ateşleyen kıvılcım olduğunu ve Türkiye’nin ayakkabı sektöründe Avrupa ve Çin ile rekabet edebilecek koşullara geldiğini söyledi. AYMOD 2013 Fuarında İSAD üyelerinin de katıldığını hatırlatan Tunçbilek, “Dernek olarak üyelerimizin yanında olduk” dedi. Türkiye’de Ayakkabı sektörünün dünyada güçlü bir hale geldiğini belirten Ramazan Tunçbilek, “Avrupa ve Çin ile rekabet edebilecek koşullara gelen ayakkabı sektörünün dünyada güçlü bir hale gelmesi bizleri memnun ediyor” diye konuştu.

 

Kısa süre önce sektördeki arkadaşlarının telkinleri ile İstanbul Spor Ayakkabıcıları Dernek Başkanlığına getirildiğini söyleyen Ramazan Tunçbilek, İnşallah ideallerimiz ve icraatlarımız üyelerimizi memnun edici derecede olacaktır. İSAD’ın bayrağını daha ileri noktalara götürme adına ne yapmak gerekiyorsa bizler onu yapacağız. Bu koltukların geçici olduğunu düşünüyorum. Bizler görevimizi başarıyla yerine getirdikten sonra daha genç arkadaşlarımıza bayrağı devretmeyi düşünüyoruz” dedi.

 

İSAD üyelerinin memnuniyetini artırmak adına derneği aktif hale getirmeyi amaçladığını söyleyen dernek başkanı Ramazan Tunçbilek, Sultangazi’de ayakkabı sektörünün acilen bir sanayi alanına ihtiyacı olduğunu ifade etti. Sultangazi’de iş kaybının oluşmaması adına sanayi alanın acilen oluşturulması gerektiğini belirten Tunçbilek, “Bu sektörümüzün en büyük sorunlarından bir tanesidir. Binaların altında yapılan imalatlar çok sağlıklı değildir. Zaten AB kriterleri çerçevesinde belediyelerin bu tür işletmelere ruhsat verme şansı olamayacaktır. Dolayısıyla ilçemizde bir iş kaybının oluşmamamsı adına bir sanayi alanın oluşturulması lazım. Bu konuda belediye başkanımızın bize bir takım vaatleri var. Ve bu vaatlerini yerine getirmek için de gayret gösteriyor. Bizde bunun takipçisi olacağız. Bir sanayi alanı camiamıza kazandırabilirsek ülkemiz adına çok iyi bir iş yapmış olacağız. Bunu başarırsak ilçemizin görünümü dahi değişecektir. Sanayi alanın çözülmesiyle ilçemizde fuarlar düzenlenecek ve yurt dışından çok sayıda davetli ilçemize gelecektir” diye konuştu.

 

 İSAD’ın ileriye dönük projelerinden de bahseden Ramazan Tunçbilek,“Seminerlerle sektörde ve ekonomide yaşanan gelişmelerle üyelerimizi bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Aynı zamanda eğitim programlarıyla üreticilerimizi ve üyelerimizi özellikle İngilizce kurslarıyla yabancı dil öğrenmelerine imkan sağlamayı hedefliyoruz. Akabinde bir iş adamları akademisyeni okulu açmayı planlıyoruz. Öte yandan İSAD olarak ilçe protokolümüzle ikili diyaloglarımızı daha güçlü bir hale getireceğiz. Bizler söylemlerle değil yapmış olduğumuz icraatlarla konuşmalıyız. Bizde icraat yaparak başarılı olmayı düşünüyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLARIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN…

Tüm Yorumlar (2)
  • Ramazan TUNÇBİLEK
    12 yıl önce
    0 0

    CİHANAJANSORG EMİNHABER.ORG YE SULTANGAZİ GÜNDEMİNİ TAKİP ETMEDEKİ BAŞARISINDAN DOLAYI ENKALBİ TEŞEKÜRLERİMİ SUNUYORUM.İSAD ÇALIŞMAYA BAŞLADI DEVAMI GELECEK İNŞALLAH..İSAD BÜYÜK BİR CAMİA'DIR..

  • Mustafa Yılmaz
    12 yıl önce
    0 0

    Öncelikle Ramazan beye bu zorlu görevinde başarılar dilerim. Sultangazi'de büyük bir güç olan ayakkabıcılar ne yazık ki yıllardır dernekçilikte bir türlü istenen o gücü gösteremediler. Kıskançlık, kin ve nefret sektörde yaygın olduğu gibi birileri bir diğer arkadaşının iflası için gün saydı.

    Ramazan beyi tanımıyorum ancak umarım ki oda bu sektördeki sistemin içinde boğlup gitmez. İnşallah o dediklerini yapar ve ayakkabbıcıkların birlik ve beraberliğini sağlar.

    Bu fuar alanını gezmesi ve ziyaretlerde bulunması takdire şayandır. Lakin kendisinin de dediği gibi sözle değil, icraat yaparak kendisinden çalışma bekliyoruz.

    Ve sektörde çalışan emekçilerin de yanında olarak onların hak ve adaletlerinde destek olur.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazispor Kulübü Yerel Seçimlere Hazırlanıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.