a

İlker Doğanyılmaz Partililerle Buluştu

VİDEO HABER- MHP Sultangazi Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi İlker Doğanyılmaz, düzenlenen kahvaltılı toplantıda, parti üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla biraraya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya MHP İlçe Başkanı Av. Fatih Sayın, MHP İl Başkan Yardımcısı Ayhan Aras, MHP İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Özel ve ilçe teşkilatından çok sayıda partili katıldı.

MHP Belediye Meclis Üyesi adaylarının da tanıtıldığı toplantıda konuşan MHP İlçe Başkanı Av. Fatih Sayın,“İnşallah sizlerin ve halkımızın desteğiyle bu seçimi alnımız akıyla kazanacağız” dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı İlker Doğanyılmaz ise 30 Mart yerelseçimlerine 21 gün kaldığını hatırlatarak, “Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günkü gibi aynı heyecanla, aynı özveri ile, aynı kuvvetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Toplantıda son olarak MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ayhan Aras söz alarak MHP'nin 30 Mart seçimlerinde yerelde iktidar olacağını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İşte Sultangazi-İşte Adıyamanlılar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.