a

İki Belediye Başkanına Yoğun İlgi

İki şampiyon Belediye Başkanı biraraya geldi.

 

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Adıyaman’ın Sincik İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Korkut, bir düğünde biraraya geldiler.

 

Adıyaman’ın Sincik İlçesi Cumhurbaşkanlığı ve iki genel seçimde Türkiye şampiyonu unvanını 1 Kasım seçimlerinde de sürdürdü. 1 Kasım seçimlerinde Sincik ilçesinde Ak Parti’ye yüzde 95.94 oy oranıyla destek verildi. Ve Sincik Türkiye’de bu oy oranıyla şampiyonluğunu korumayı başardı.

 

İstanbul’un 39 ilçesi arasında Sulangazi Cumhurbaşkanlığı, iki genel seçim, iki yerel seçimde ve son olarak 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti’ye en büyük desteği veren ilçeler arasında yer alıyor. 1 Kasım’da Sultangazi’de yüzde 61 oy oranıyla Ak Parti’ye destek verildi. Sultangazi aldığı oy oranıyla İstanbul’un 39 ilçesinde yeni bir rekor kırmayı başardı.

IMG_4368

İki şampiyon ilçenin belediye başkanları, Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayı’nda düzenlenen bir düğün törenine katıldılar. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut’a düğüne katılan davetliler yoğun bir ilgi gösterdiler. Davetliler iki şampiyon belediye başkanı ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştılar.

 

Düğünde uzun bir sohbet eden iki belediye başkanı 1 Kasım seçimlerinde ilçelerinde alınan sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını, milletin istikrardan yana oy kullandıklarını söylediler.

IMG_4370

Tüm Yorumlar (1)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Eminevim Sultangazi Şubesi’nden kahvaltı etkinliği

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.