a

Eminevim Sultangazi Şubesi’nden kahvaltı etkinliği

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Sultangazi Şubesi düzenlediği etkinlikte müşteri ve adaylarını kahvaltı organizasyonunda ağırladı.

 

Ev yada araba almak isteyen ancak bunun için yeterli parası bulunmayan vatandaşları bir araya getirerek, faizsiz ev veya araba alma imkanı sunan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim ve Eminotomotiv Sultangazi Şubesi müşterileri ile beraber her hafta sonu  kahvaltıda buluşuyor.

IMG_4249

Toplumun alt ve orta gelirli kesimine hitap eden projelerle, dar gelirli kesimi ev ve otomobil sahibi yapmayı amaçlayan, Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 70 binin üzerinde teslimat yapan Eminevim Sultangazi Şubesi her hafta sonu Altınser Restaurant’ta müşterileriyle kahvaltı organizasyonlarında buluşuyor.

IMG_4263

Müşteri memnuniyetine önem verdiklerini söyleyen Eminevim Sultangazi Şube Yöneticisi Selman Kaya“Eminevim olarak müşterilerimize faiz ve vade farkı uygulamadan ev, araç gibi ihtiyaçların giderilmesinde yardımcı olarak onların mutluluklarını paylaşıyoruz. Amacımız Elbirliği sistemimizle insanlarımızı buluşturmak, yardım ve dayanışmayı sağlamak. Bu buluşma sayesinde insanlarımızın birbirleriyle olan bağı, birlik ve beraberlikleri pekişerek devam ediyor. Bizim sistemimiz insanımızı bir araya getirmek, dayanışmalarını sağlamak, ihtiyacı olan alt ve orta gelirli insanımızın ihtiyaçlarını bu sistemimizle karşılamak. Bunda da bu zamana kadar başarılı olduk. Bunun gururunu yaşıyoruz.” Dedi.

IMG_4240 IMG_4247 IMG_4252 IMG_4254

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kutlar ve Başar Ailelerinin Dillere Destan Düğünü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.