a

Halkın darbe girişimiyle ilgili düşünceleri ‘anı defteri’nde

Şanlı tarihi nice destanlarla dolu olan bu millet 15 Temmuz’da bir destan yazdı.

FETÖ’nün o kanlı eli,. Yılan’ın zehirli dili. Can Türkiye’mize uzandı. “Devleti yıkarım” sandı. Pitbul cinsi vahşi kelp’ler,. Tankla şehre yürüdüler. Savaş uçaklarıyla milletin meclisini ve milleti bombaladılar. Halka kurşun sıkan, bomba atan üniformalı teröristler, şanlı tarihi nice destanlarla dolu olan Türk milletini hesaba katamadılar. Milyonlar sokağa döküldü. Üniformalı teröristlerin darbe girişimini canını siper yaparak püskürttü. Bu kalkışma ile Türkiye’de artık yeni bir sayfa açıldı; 15 Temmuz’dan önce, 15 Temmuz’dan sonra…

Sultangazi’de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşadıklarını Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan anı defterine yazıyor. Demokrasi nöbetinin tutulduğu Merkez Camii önüne, “Anı defteri” konuldu. Meydanda nöbet tutan vatandaşlar, 15 Temmuz darbe gecesi sonrasında yaşadıkları duygu ve düşüncelerini not düşüyor. Anı defterine düşüncelerini yazan vatandaşların, duygusal notların yanı sıra Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini de aktarıyor. Bunun yanı sıra notlarda birlik, beraberlik mesajları da yoğun olarak yer alırken, idam isteniyor.

11

1 2 3

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Erzurumlular Derneği’nden Açıklama; Milli İradenin Yanındayız

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.