a

Hakan Tarı'dan Başkan Altunay'a Tam Destek

Askon Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Tarı Eminhaber'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tarı iddialı bir söylemde bulunarak Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın partisi tarafından aday gösterilmemesi halinde Ak Parti'ye oy vermeyeceğini söyledi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın 2009 yerel seçimlerinde göreve seçilmesiyle birlikte kısa zamanda büyük başarılara imza attığını belirtten Hakan Tarı, “4,5 yılda Sultangazi büyük bir değişim yaşandı. Kısa zamanda çok iş yapıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'yi dünyada saygın bir konuma getirirken, Cahit başkan ise Sultangazi'yi adeta bir marka yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideri olurken, Cahit Başkan halkın içinde olan bir isim olarak gönüllerde yer alıyor” dedi.

Ak Parti iktidarı ile birlikte Türkiye'de yaşanan değişimin Sultangazi'de de Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın çalışma azmi ile yaşandığını söyleyen Askon Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Tarı, “2014 yerel seçimlerinde Cahit Başkanın partisi tarafından mutlaka aday gösterilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Kurucu belediye başkanı olarak yaptığı hizmetlerle ödül üstüne ödül alan Cahit Altunay partisi tarafından aday gösterilmediği takdirde Ak Parti'ye oy vermiyeceğimi de belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Tüm Yorumlar (1)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Karabayır Kılıçdaroğlu İle Görüştü