a

Haftanın Konuğu: Ramazan Tunçbilek

Yayın hayatına başlayan Emin Tv programlarıyla da iddialı. Emin Tv Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Karacaoğlu’nun hazırlyaıp sunduğu “Haftanın Konuğu” programı her hafta farklı bir konuk ve konularla sizlerle olacak. Karacaoğlu’nun ilk konuğu ise Sultangazi Platformu ve İstanbul Spor Ayakkabıcılar Derneği Başkanı Ramazan Tunçbilek oldu. Kendisini “İyi bir Sultangazili” olarak tanıtan Tunçbilek, Emin Tv Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Karacaoğlu’nun sorularını cevapladı.

 

Sultangazi’de spor ayakkabı üreticilerinin ciddi bir yer teşkil ettiğini belirten Tunçbilek, yılda 40 Milyon çift spor ayakkabı üretildiğini söyledi. Ayakkabı sektörünün Sultangazi’de kalması için yerel yönetimlerin mutlaka çaba sarf etmesi gerektiğine inanadığını ifade eden Tunçbilek, “Belediye Başkanımız Sayın Cahit Altunay’da ayakkabı üreticilerine yönelik bir sanayii alanı oluşturulması yönünde gayret ediyor. Ayakkabı üreticileri olarak bu sorunu aşarsak Sultangazi ayakkabı noktasında dünya çapında tanına bir marka haline gelecektir” dedi.

hafatnın konuğu ramazan tunçbilek

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Aydıner Eminhaber’i Takip Ediyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.