a

Aydıner Eminhaber’i Takip Ediyor

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner Sultangazi’de yaşanan tüm gelişmeleri Eminhaber’den takip ettiğini söyledi.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumartesi günü açılışı yapılan Sultangazi Belediyesi Hizmet Kompleksi açılış törenine katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, tören sonrası Altınser Restaurant’ta yakın dostlarıyla bir araya gelmişti. Eminhaber’in de katıldığı “Dostla buluşması”nda Aydıner, Sultangazi’nin gündemini Eminhaber’den takip ettiğini söyledi.

atila aydıner eminhaber

Yayın hayatına başladığı günden bu yana birçok ilke imza atan ve yaptığı haberlerle ses getiren Eminhaber Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in de gündeminde. Göreve başladığı günden bu yana Bayrampaşalıların sevgisini kazan Aydıner, çevre ilçelerde yaşanan gelişmeleri yerel medya üzerinden takip ettiğini belirtti. Sultangazi’nin de gündemini Eminhaber’den takip ettiğini belirten Aydıner, “Eminhaber’i sosyal medya üzerinden tanıdım. Gerçekten sosyal medyayı çok iyi kullanıyor ve takip ediyorsunuz. Çevre ilçelerin gündemini mutlaka takip ederim. Sultangazi’nin gündemini de Eminhaber’den takip ediyorum. Eminhaber’in sıkı okuyucularından biriyim. Sitenizin müdavimi oldum.” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gaziosmanpaşa’da Öcalan standına saldırı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.