a

Gürgenliler Diyor ki; Oylar Cahit Başkana

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Abdurrahman Mete'nin 50. Yıl Mahallesi'nde düzenlediği programda Belediye Başkanı Cahit Altunay'a destek yağmuru geldi. Sultangazi ve 50. Yıl Mahallesi'ne yapılan hizmetlerden dolayı düzenlenen teşekkür toplantısında Adıyaman Gürgenliler Derneği Başkan Altunay'ın yanında olduklarının mesajını verdiler.

Durak Pastanesinde düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Dürgel, Av.Hacı Orhan, AK Parti SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları, STK temsilcileri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Başkanlığını CHP'li İsmail Akkaya'nın yaptığı Gürgenliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri de tam kadro toplantıya katılarak Başkan Altunay'ı desteklediklerini açıkladılar.

Programın ev sahibi Ak Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Abdurrahman Mete 30 Mart yerel seçimlerine dikkat çekerek, “Bu seçim resmen Kurtuluş Savaşı'dır” dedi.  2002 yılında Ak Parti'nin iktidarıyla Türkiye'de büyük bir değişimin yaşandığını ifade eden Mete, “Ak Parti iktidarını ve istikrarın sürmesini istemeyenler ellerinde hiçbir şey kalmadığı için hergün karşımıza montajlı kasetlerle çıkarak yalan ve iftiralarda bulunuyorlar.

Darbe günlerinin özlemlerini çekenler aslı astarı olmayan kasetlerle halkı kandıramazlar.Bu millet iradesine 30 Mart'ta nasıl sahip çıktığını sandıkta gösterecektir” diye konuştu.

Çocukluk yıllarından beri Sultangazi'de yaşadığını söyleyen Ak Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Abdurrahman Mete, ilçenin 5 yılda yaşadığı değişime tanık olduklarını ve bundan dolayı Belediye Başkanı Cahit Altunay'a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti.


 
Toplantıda konuşan Adıyaman Gürgenliler Derneği Kurucu Başkanı Osman Mutlu, CHP'den Meclis Üyesi adayı olan dernek Başkanı İsmail Akkaya'yı eleştirerek, “Tabanımızda bir çivi kopmuş olsa da Gürgenliler Cahit Altunay ve Ak Parti'nin yanındadır.Geçmiş seçimlerde olduğu gibi Gürgenliler oylarımızla genelde büyük ustayı, yerelde ise Başkanımız Cahit Altunay'ı yeniden destekleyecektir.” diye konuştu.

Kendisine verilen desteklerden dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Cahit Altunay, 36. sırada yer alan Belediye Meclis Üyesi adayı Abdurrahman Mete'nin de seçilerek meclise gireceğini iddia etti. Başkan Altunay, “Adıyamanlılar yeni dönemde belediye meclisinde daha güçlü olacaklardır. 3 arkadaşımız için seçilecek sırada ifadeleri kullanılıyor. Evet bu üç arkadaşımız seçilecek sıradalar.

Ama ben Abdurrahman Mete kardeşimin de seçileceğine inanıyorum. 45 Meclis Üyesi sayısına sahip Bağcılar Belediyesi'nde 37 meclis üyesi Ak Parti'den. Bende ilçemizde yüzde 60 ve üzerinde bir oy alacağımıza inanıyorum. Bu oy oranıyla da Abdurrahman kardeşimiz yeni dönemde mecliste olacak inşallah.” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım ise Adıyamanlıların istikrarlı, birbirine bağlı olmaları ve birlik beraberlik mesajları vermelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Atım, Ak Parti'nin ırk ayrımı yapmadan iktidarı sürdürdüğünü ve bu yüzden her seçimde tek başına zaferle çıktığını belirtti.




Tüm Yorumlar (6)
  • raşit güvercin
    10 yıl önce
    0 0

    gürgenlilerin oyu diye birşey yok bazıları bu partiye bazıları başka partiye oyunu verir bunlar içimizdeki birkaç kişidir belki de bizden en az oy akpye çıkar bu seçim saadet diyen de çok chp diyen de

  • sevgili başkan
    10 yıl önce
    0 0

    Cahit Başkan bu bilgileri kimden alıyorsa hemen onları kapı dışarı atsın. 5 yıldır gaf üstüne gaf yaptı. Sayıları rakamları mahalleleri karıştırdı durdu.Bağcılar Belediyesinin 45 meclis üyesi var 37'si Akpartiden diyor, tamam da sayın başkan bunun 5'i kontenjan olduğuna göre en son 32. sıradaki aday meclise girmiştir. Şimdi nasıl oluyor da 36. sıra da giriyor? Çocuk kandırır gibi konuşmuş, muhattabını belki kandırmış hatta nasıl olsa Sultangazi'de zeki insan yok diyerek sallamış ama zeki insanların en çok olduğu yer Sultangazi'dir bunu ilk 5 yılda öğrenememiş olsan da artık öğrensen iyi olur.Tekrar söylüyorum 45 kişilik meclise 37 kişi girmişse 5'i kontenjandan girdiği için listenin 32. sırası meclise girebilir,36.sırası ancak Akparti'den 4 istifa gelirse girebilir o da ölme eşeğim ölme.Kaldı ki bağcılar belediyesinin ve akparti bağcılar ilçe teşkilatının sitelerinde 37 akpartili meclis üyesi görünmüyor.

  • suat çınar
    10 yıl önce
    0 0

    bunları hesaplayabilmek için diploma lazım diploma

  • turan baş
    10 yıl önce
    0 0

    sevgili başkan rumuzlu kardeş sen dersini iyi çalşmamışsn akpart,iden 5 işi istifa etse bile asil 36.sıradaki meclis üyesi adayını almazlar sıramalardaki yedeklerden alırlar madem herşeyi çok biliyrsn bunuda öğren

  • mehmet mete
    10 yıl önce
    0 0

    raşit güvercin kardeş enaz oy akpartiye çıkar dediğine göre sen gürgenli köyünden dğeilsn belliki yadaa çok iyi tanımıyrsn seçimlerden sonra gürgenli köyünden ne kadar oy çıktığını merak edersen 30 marttan sonra göğrenirsn nasıl tulum çıkardğını

  • vahap
    10 yıl önce
    0 0

    nasıl yani gürgenliler kendi dernek merkezinde mi oy kullanacak? nasıl ortaya çıkacak hangi partiye oy verdikleri?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

MHP'nin Genç Meclis Üyesi Adayları Sultangazi'de Hizmete Talip Oldular

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.