a

MHP'nin Genç Meclis Üyesi Adayları Sultangazi'de Hizmete Talip Oldular

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi Belediye Başkan adayı İlker Doğanyılmaz'ın listesinde yer alan 26 yaşındaki Betül Otman ve Ramazan Koçkesen'in Sultangazi'de en genç belediye meclis üyesi adayları oldukları öğrenildi.

Genç ve seçkin bir kadro ile 30 Mart seçimlerine hazırlanan MHP Sultangazi'de 26 yaşındaki Betül Otman ve Ramazan Koçkesen, hizmete talip oldular. Sultangazi'nin en genç meclis üyesi adayı olan Otman ve Koçkesen Eminhaber'e konuştular.  MHP Belediye Başkan adayı İlker Doğanyılmaz ile birlikte gece, gündüz çalışan genç meclis üyesi adayları, “30 Mart yerel seçimlerinde gençler başta ilçemizde olmak üzere ülke genelinde sandıkta iktidara bir ders verecekler.” ifadelerini kullandılar.

MHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Betül Oman, AK Partiye gönül ve oy vermiş insanların bile bu dönemde MHP dediklerine vurgu yaparak, “Öyle bir seçim stratejisi belirledik ki, her geçen gün insanların bize teveccühü artıyor. Seçim çalışmaları ciddi ve sorumluluk isteyen bir iş. Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Çünkü bu seçimi ciddiye alıyoruz, bu bakımdan da seçime iddialı giriyoruz. Bu seçimde MHP’nin önünü kimse kesemeyecektir.” dedi.

Otman, Neden MHP? sorusuna ise; “MHP, Türkiye’nin birliği, Türk milletinin bütünlüğü, ülkemizin etnik fay hatlarına bölünmemesi, böldürülmemesi konusunda Türkiye’deki en kararlı ve imanlı insanların bir araya geldiği siyasal partidir.” diyerek cevap verdi.

MHP'nin bir diğer genç meclis üyesi adayı Ramazan Koçkesen ise, kendisini “Koç gibi bir Ülkücü” olarak tanımladı. 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi'nin Sultangazi'de seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü belirtten Koçkesen, Başkan adayı İlker Doğanyılmaz ile birlikte Sultangazi'yi karış karış gezerek, partisine destek istediklerini söyledi.

“Çıktığımız bu kutlu yolda zefere ulaşacağız” diyen MHP Belediye Meclis Üyesi adayı Ramazan Koçkesen neden MHP? sorusuna, “Milliyetçiliğin ayaklar altına alındığı, rüşvetin ve talanın anayasal bir hakmış gibi kullanıldığı, hırsızların, rüşvetçilerin makam arabalarıyla gezdiği bir dönemde, bu ülkenin evlatlarının 800 TL asgari maaşa mahkum edildiği bu dönemde inadına MHP, her zaman MHP. Gençlerin yönetimde söz sahibi olabilmeleri için, gençlerin yönetilmesi değil artık yönetime geçebilmesi için, ülkü ocaklı kendini yetiştirmiş genç kadroların yönetimde söz sahibi olabilmesi içn MHP.” ifadelerini kullandı.

Tüm Yorumlar (2)
  • abdullah acar
    10 yıl önce
    0 0

    sultangazi de çok sevilen ve kendini herturlu anlamda çok ıyı gelıstıren kendını hiçbir siyasi görüşüne bakmaksızın insanların yardımına koşan sayın ramazan koçkesen kardesımı canı gonulsen desteklıyorum ısmetpaşada 60 tane akp ye oyum vardı geçmiş donemde akpye verdık ama ramazan koçkesen varse artık mhp zamanı gelmıstır….

  • yusuf özel
    10 yıl önce
    0 0

    genc dinamik asena ve bozkurt kardeşlerim başarınız başarımız dır sizler bizim sultangazide gururumuzsunuz size ve bütün meclis üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum allah yar ve yardımcımız olsun mhp sultangazi ilce teşkilat başkanı yusuf özel

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Başkan Altunay; Memnuniyeti Görünce Mutlu Oluyoruz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.