a

Günaydın'ın Arkadaşları Listede Yok

Kulislere yansıyan bilgilere göre Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım 7 Ocak 2012 tarihinde yapılan 2. Olağan kongresinde rakibi Mustafa Günaydın ile birlikte hareket eden isimlere listede yer vermedi. İddialara göre; Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım listeye ağırlığını koyarak 7 Ocak kongresinin rövanşını aldığı ve Günaydın'a yakın isimlere yer vermediği söyleniyor.

Murat Atım'ın İl Başkanlığının açıklamasına ve desteğine rağmen net duruş sergilemeyerek Mustafa Günaydın'ın yanında yer alan isimleri listede görmek istemediği ve mevcut Belediye Meclis Üyesi Osman Cengiz'in de bundan dolayı yeni listede meclis üyesi adayı gösterilmediği ifade ediliyor. 

2. Olağan kongrede Mustafa Günaydın'ın yanında yer alan Suat Öztürk, Osman Cengiz, Adem Karaca, Veysel Çukurçayır, Esat Kartal, Engin Artıkaslan, Yener Yiğit, Sadık Doğan, Mehmet Aydın, Ayhan Hafızoğlu, Mecit Gündoğdu Belediye Meclis Üyesi aday adayı olarak başvurdular. Çoğunluğunun listede yer alamadığı, yer alan isimlerin ise seçilemeyecek sırada gösterildiği iddia ediliyor.

Kulislerde bu iddialar konuşulurken Ak Parti Kurucu Belediye Meclis Üyesi Osman Cengiz'in sosyal medyada paylaştığı “Veda” gibi paylaşımı ise bu iddiaları doğrular nitelikteydi.

Osman Cengiz'den 'Veda' Gibi Paylaşım…TIKLAYIN

Tüm Yorumlar (5)
  • Enver Yurdakul
    10 yıl önce
    0 0

    Bizim arkadaşlarımızın hepsi görev verildiği taktirde verilecek görevi en iyi şekilde yapacak kapasitededirler. Kaybeden arkadaşlarımızı listeye almayanlar olacaktır.

  • mustafa erol
    10 yıl önce
    0 0

    Sayın İlçe Başkanım Murat Atım Birlik beraberliğimizi bozacak birilerini izole ederek partimize faydalı olacak ve birlik beraberliğimizi daha da güçlendirecek arkadaşlarımızı dışlayacağını asla düşünmem saygılarımla.Yarın ola hayır ola

  • ayşe karasu
    10 yıl önce
    0 0

    mustafa günaydın,yener yiğit,seyit ateş,remzi şanlan,servet beşkardeş ,osman cengiz bu listede olmalı

  • yener yiğit
    10 yıl önce
    0 0

    ben yener yiğit 49 yaşındayım 27 yılımı siyasi çalışma yaparak geçirdim ve bu sürede hiç bir görevden kaçmadım üzerime düşeni layıkıyla yapmaya çalıştım hiç hıyanetlik yapmadım 2.olağan kongrede teşkilatın tabanından gelen ses ile hareket ettim sonrasında kazanan akpartidir dedim her yerde her zaman partimin en iyi savunucusu oldum bu gün hiç partiye emeği olmayanlar bize tercih ediliyor ise diyorum ki Allahlın adaleti büyüktür sonsuz adaletine sıgınıyorum

  • Esentepe
    10 yıl önce
    0 0

    Murat atım kendini ne sanıyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Akpınar; CHP Seçimi Kazanamaz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.