a

Akpınar; CHP Seçimi Kazanamaz

Saadet Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı'nda seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Hasan Akpınar ve Meclis üyesi adaylarının esnaf ziyaretleri devam ediyor. Dün Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Akpınar, vatandaşlardan destek istedi.

Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Saadet Partisi yoğun bir katılımla ilk seçim irtibat bürosunu Malkoçoğlu Mahallesi'nde açtı. Açılış sonrası Eminhaber'e konuşan SP Belediye Başkan adayı Hasan Akpınar, önemli açıklamalarda bulundu. Malkoçoğlu Mahallesi'nin Saadet Partisi için farklı bir öneme sahip olduğunu söyleyen Akpınar, Refah Partisi döneminde yüzde 80 seviyesinde oy alındığını ve Malkoçoğlu Mahallesi'nin mücahitler yatağı olarak tabir edildiğini söyledi.

Akpınar, Saadet Partisi kadrolarının adil,şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı sergilemek istediklerini de söyledi. Sultangazi'ye Milli Görüş belediyeciliğini yaşatmak istediklerini ifade eden Akpınar, Sultangazililerin Sultangazi Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerini yönetimde görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Akpınar, “30 Mart seçimlerine Saadet Partisi olarak çok farklı bir mana yüklüyoruz. Ziyaret ettiğimiz esnafımız ve vatandaşlarımız 5 yılı bir kayıp olarak görüyorlar. Ve halkımız yaşadıkları ilçede yine kendilerinden biri olan yani Sultangazili bir başkan ve Sultangazili meclis üyelerini yerel yönetimde görmek istiyor ve arzuluyor. 2009 seçimlerinde maalesef Sultangazi Belediyesi'ni Sultangazililerden oluşturamadık. Sultangazi'ye ve halkına yabancı bir anlayış ve yönetim oluştu. Gelecek 5 yılımızı keybetmemek için halkımızın Sultangazili Başkan ve meclis üyelerinden oluşan yönetimi destekleyeceğinden şüphemiz yoktur.” dedi.
 
Açıklamasında Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay'ı gardiyana benzeten SP Belediye Başkan adayı Hasan Akpınar, “Sultangazi'nin sorunlarını halkla beraber çözen bir başkan seçilsin diye canla başla çalışıyoruz. Bizim makam ve mevki sevdamız hiçbir zaman olmadı. Asla 'bu seçimi kazanalım hangi yol olursa olsun. Her yol mubahtır' anlayışına girmedik. Bizim duruşumuz her zaman net oldu. Saadet Partisi olarak bizim anlayışımızda Başkan gardiyan değil, garson belediye anlayışı hakim. Formülümüz adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Milli Görüş belediyeciliğini Sultangazi'ye yaşatmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Diğer siyasi partilerin 2009 seçimlerinde olduğu gibi 30 Mart seçimlerinde de ithal Belediye Başkan adayı ve meclis üyesi adaylarıyla seçime gittiğini belirtten Hasan Akpınar, bu isimlerin seçilmesi için dayatıldığını söyledi. Sultangazi'de Ak Parti ve Saadet Partisi'nin aynı seçmen profiline hitap ettiğini söyleyen Akpınar, “30 Mart seçimlerinde halkımızın gönlünde olan hakiki Milli Görüş'ün sandığa yansıyacağını görüyorum” ifadelerini kullandı.

Sultangazi'de Ak Parti'nin CHP'nin seçimleri kazanacağını ima ederek halkı yanıltmaya çalıştığını ve bu şekilde Saadet Partisi'nin oylarını bölmeye çalıştığını iddia eden SP Belediye Başkan adayı Hasan Akpınar Ak Parti'ye açık mesaj verdi. Akpınar, “Korku siyaseti izleyerek 2009 seçimlerinde olduğu gibi bu seçimlerde de halkı yanıltmanın içerisine girmeyin. Herkes çok iyi biliyor ki Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi'de seçimi kazanamaz ve böyle bir şansıda yok. Halkımızı 'CHP kazanacak' diye korkutmanın ve yanıltmanın bir anlamı yok” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Başbakan Erdoğan Vatman-Başkan Altunay Yolcu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.