a

Topcu Eminhaber’e Konuştu

11 Ocak Pazar günü yapılacak olan Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı kongresinde görev süresi dolacak olan Ensar Topcu, Emin Haber Editörü Sultan Oğuz’un sorularını cevapladı. Kongre öncesi son söyleşisini Emin Haber’e yapan Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topcu, “Görev sürem boyunca kimseye haksızlık ettiğimi düşünmüyorum.” Dedi.

 

11 Ocak Pazar günü gerçekleşecek olan Ak Parti Sultangazi İlçe Gençlik Kongresi’ne hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topcu döneminin sona ereceği kongreye 5 gün kalmasına rağmen henüz kimin ilçe başkanı olacağı netlik kazanmadı.  Eminhaber’in sorularını cevaplayan Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topcu, herkesin katkı sunacağı bir kongre gerçekleştireceklerini söyledi. “Ortak Akıl ile kongremizi gerçekleştireceğiz” diyen Topcu, Genel Merkez ve İl Başkanlığının aday belirleme çalışmasının devam ettiğini ifade etti.

Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topcu 11 Ocak Kongresi-

8 yıldır Ak Parti teşkilatı içerisinde olduğunu, Gazi Mahallesi’nde başlayan Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ile devam eden aktif siyaset hayatında hiçbir zaman hedefinin olmadığını belirten Topcu, “11 Ocak’da Sultangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevim sona eriyor. Siyasette hiçbir zaman bir hedefim olmadı. Ben her zaman bana verilen görevi yerine getirdim. 11 Ocak sonrası da bu böyle devam edecek. Teşkilatım bir görev verirse, bende verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için tüm gayretimle çalışacağım. Bir görev verilmese de hiç gücenmem ve darılmam. Bizde görev istenmez. Görev verilir. Koltuklar gelip geçicidir. Aslolan insanlarla olan ilişkilerimizin baki kalmasıdır.” Dedi.

 

Görev süresi boyunca kimseye haksızlık etmediklerini, Hz. Ömer’in adaletini kendilerine örnek almaya çalıştıklarını belirten Ak Parti İlçe Başkanı Ensar Topcu, “Ama Hz. Ömer gibi olamayız. Bizlerin o kadar adalet duygusu yüksek değildir. Ama kimseye haksızlık ettiğimize inanmıyorum.” Diye konuştu.

Tüm Yorumlar (1)
  • sahipsiz
    9 yıl önce
    0 0

    Helal olsun ensar baskan keske teskilattaki herkez senin gibi acik sozlu olsa kac kisi cikip kimseye haksizlik etmedim der allahin varlini bile bile

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

“Burak Can’ın da hiçbir günahı yoktu”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.