a

“Burak Can’ın da hiçbir günahı yoktu”

Sultangazi Belediye Meclisi’nin yılın ilk toplantısında Berkin Elvan gerginliği yaşandı.

 

Sultan OĞUZ’un Haberi…  Sultangazi Belediye Meclisi yılın ilk toplantısında Berkin Elvan’ın doğum günü kutlandı. CHP Belediye Meclis Üyesi Nejdet Selvi gündem dışı söz alarak, Berkin Elvan’ın doğum gününü kutladı. Nejdet Selvi’nin Berkin Elvan ile ilgili açıklamalarına ise Ak Parti Grup Sözcüsü Mustafa Demir cevap verdi. Demir,  “Burak Can’da Okmeydanı’nda ekmek almaya giderken hayatını kaybetti” diye cevap verdi.

 

CHP Meclis Üyesi Nejdet Selvi, “Hükümetin emriyle polis tarafından atılan gaz kapsülü ile katledilen Berkin Elvan’ın bugün doğum günüydü. CHP Grubu olarak Berkin Elvan’ın doğum gününü kutlarız. Dileriz bundan sonra Berkin Elvanlar, İsmail Korkmazlar katledilmezler.” Diye konuştu.

IMG_5751

CHP Belediye Meclis Üyesi Nejdet Selvi’nin bu açıklamalarına cevap veren Ak Parti Grup Sözcüsü Mustafa Demir, “Gezi olaylarıyla ilgili hayatını kaybedenler oldu. Hepsini rahmetle diliyorum. Ama yalnızca bir tane vatandaşa odaklanıp onun ölümünü anmayı ve doğum gününü kutlamayı doğru bulmuyorum. Çünkü yine aynı olaylarda hayatını kaybeden Burak Can’ı da anmadan geçmek bence çok haksızlık oluyor. Burak Can’da ekmek almaya gidiyordu. Burak Can Karamanoğlu’da Okmeydanı’nda hayatını kaybetti. Onun da hiçbir günahı yoktu. Burak Can’ı da bu taziyeler içerisine almayı bir borç biliyorum.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de yılın ilk meclis toplantısı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.