a

Eminevim’den Anlamlı Jest

“Kolay Ev Alım Merkezi” sloganı ile 1991 yılında yola çıkan ve binlerce aileyi ev sahibi yapan Eminevim, 24 Kasım Öğretmenler günü öncesi Sultangazi’de eğitim camiası ile bir araya gelerek, öğretmenlerin bu gününü kutladı.

 

Eminevim Sulangazi Şubesi’nin Altınser Restaurant’ta düzenlediği programda eğitim camiası bir araya geldi. Eminevim Sultangazi Şube Yöneticisi Selman Kaya’nın organizasyonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen programa Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, Eminevim Türkiye Satış Müdürü Faruk Saha, Avrupa Bölge Müdür Mustafa Şahin, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Eminevim Sultangazi Şube Yöneticisi Selman Kaya, tüm öğretmenlerin “Öğretmenler Günü”nü kutladı.

IMG_4205

Eminevim Avrupa Bölge Müdürü Mustafa Şahin,  şirket olarak eğitim camiasına önem verdiklerini belirterek kısa bir süre önce Sultangazi’de de hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Emin Şirketler Grubu bünyesinde kurulan Eminevim ve Eminotomotiv ile Türkiye’de otomotiv ve konut alımına farklı somut getirdiklerini belirten Şahin, “Bizler kısa bir süre önce Eminevim ve Eminotomotiv Sultangazi şubemizi açtık. 16 yıllık bir tecrübeye sahip olan şirketimiz Sulangazi şubemizle büyümeye devam ediyor. Şirketimiz ağır bir yükü ve sorumlulukları olan eğitim camiasına önem vermektedir. Bundan dolayı öğretmenler gününüz en içten diklerimizle kutluyoruz.” Dedi.

IMG_4216

Eminevim Türkiye Satış Müdürü Faruk Şahin’de tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Eminevim ve Emiotomotiv’in kuruluşu amacı hakkında eğitimcileri bilgilendiren Şahin, “Firmamızın kuruluş amacı faizli finasman kullanmak istemeyen insanlarımızın en büyük temel ihtiyacı olan otomobil ve ev ihtiyacının faize bulaşmadan almasını sağlamak. 1991 yılında Ümraniye ilçesinde küçük bir ofiste 5 kişiyle başlayan, bugün ise ülkemizin birçok il ve ilçesinde 1300 çalışanıyla hizmet vermekteyiz. Faizli finasman kullanmak istemeyen müşterilerimiz için faizsiz ELBİRLİĞİ sistemini geliştirdik. Bu sistem sayesinde temel ilke ve değer olarak güven ve dayanışmadan taviz vermeyen Eminevim ve Eminotomotiv bugüne kadar yaklaşık 80.000 aileyi, otomobil ve ev hayaline kavuşturmuştur. Bunun yanında nice insanımızın iş kurmasına yardımcı olmuştur.” Diye konuştu.

IMG_4190

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Karşılaşmaya Damga Vuran Görüntüler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.