a

Karşılaşmaya Damga Vuran Görüntüler

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele temsilcimiz Sultangazispor kendi evinde lider Çanakkalespor’u 4-2 yendi. Karşılaşma esnasında tribünde yaşananlar galibiyet sevincine gölge düşürdü. Tribünde yaşananlardan dolayı aralarında Sultangazisporlu yöneticilerinde olduğu 3 kişi yaralandı.

 

Bal Ligi 11. Grupta mücadele eden temsilcimiz Sultangazispor evinde Çanakkalespor’u ağırladı. Cebeci Spor Kompleksi’nde lider Çanakkale’yi ağırlayan Sultangazispor, karşılaşmayı 4-2 kazandı.

IMG_1803

Doğan Nalbantoğlu, Muhammet Oğuzhan Özdaş, Metin Nalbantoğlu ve Bendegül Ercan’ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarsını temsilcimiz Sultangazispor Utku ve Turgut’un golleriyle, ikinci yarıda ise Harun ve İsmael Kone’nin golleriyle lider Çanakkalespor’u 4-2 yendi.

 

Sultangazispor- Çanakkalespor karşılaşmasına oynan futbol değil, tribünde yaşananlar damgasını vurdu. Taraftar ile yönetim arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlikte taraftarların olduğu tribünden protokol tribüne atılan sert cisimlerden dolayı Sultangazispor Yöneticisi Hasan Kahraman, Haşmet Aslan ve bir taraftar yaralandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

AKYAD 3. Olağan Kongresi Yapıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.