a

Diriliş Osmanlı Başkanlığı Sultangazi’de

Milliyetçi Hareket Partisi eski İlçe Başkan Yardımcısı, Ak Parti’ye yakınlığı ile bilinen Diriliş Osmanlı Başkanlığı Sultangazi İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

 

Genel Başkanlığını milli görüş çizgisinden gelen Hasan Türksel’in yaptığı Diriliş Osmanlı Başkanlığı İstanbul genelinde teşkilatlanma çalışmalarına da hız verdi. Diriliş Osmanlı Başkanlığı Sultangazi İlçe Başkanlığına ise Milliyetçi Hareket Partisi eski İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Aydın getirildi.

 

“Kalpleri fethetmeye geliyoruz” sloganıyla kurulan ve Genel Merkezi Gaziosmanpaşa İlçesinde bulunan Diriliş Osmanlı Başkanlığı tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul’un 39 ilçesinde de teşkilatlanmayı hedefliyor. Geçtiğimiz günlerde Diriliş Osmanlı Başkanlığı Genel Başkan Hasan Türksel’in katılımıyla Başakşehir’de düzenlenen bir programda İlçe Başkanlarına mazbataları dağıtılarak, görevleri beyan edildi. Mazbata alan İlçe Başkanları arasında Sultangazi İlçe Başkanlığı görevine getirilen Fatih Aydın’da yer aldı.

 

Emin Haber’e konuşan Diriliş Osmanlı Başkanlığı Sultangazi İlçe Başkanı Fatih Aydın, “Şu anda İlçe Başkanlığımız için yer arayışındayız. Yakın bir zamanda görkemli bir açılışla Diriliş Osmanlı Başkanlığı Sultangazi İlçe Başkanlığı binasını hizmete açacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Faizsiz ev sahibi yapıyorlar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.