a

Derdiyok; Bu zümrenin halkın iradesine tahammülü yok

Sultangazi Müteahhitler Derneği Başkanı (SUMDER) Osman Derdiyok, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ‘Diktatör bozuntusu olan adam senin için şeref ve namus ne anlama geliyor?’ sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

Derdiyok, “Sözde ana muhalefet lideri Cumhurbaşkanımıza yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı bir kere daha bize gerçek yüzünü gösterdi. Bir kez daha anladık ki, bu zümrenin halkın iradesine tahammülü yoktur. Adında ‘halk’ olan partinin genel başkanı halk ile kavga edercesine Cumhurbaşkanı’na hakaret etmeyi tercih etti.”dedi. Sultangazi Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Derdiyok, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun partisinin 35’inci Olağan Kongresi’nde yaptığı kurultay konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözlerini Emin Haber’e yaptığı açıklamayla eleştirdi. Derdiyok, Kılıçdaroğlu’nun ‘Diktatör bozuntusu olan adam senin için şeref ve namus ne anlama geliyor?’ sözleri için şu açıklamalarda bulundu:

“1991 yılında, yani Kılıçdaroğlu SSK Genel Müdürü olmadan önce kurum 128 bin lira kar açıkladı. SSK’nın başına, 1992 yılında Kılıçdaroğlu atandı. 1992 yılından itibaren de kurum zarar etmeye başladı. Bu çerçevede 1992 yılında kurum 2 milyon 556 bin lira zarar açıkladı. Kılıçdaroğlu, 1999 yılında ise başarısız bulunarak dönemin hükümeti tarafından görevden alındı. Kılıçdaroğlu’nun görevini devrettiği 1999 yılında ise kurumun zararı 1 milyar 111 milyon liraya ulaşarak, Türkiye’nin en çok zarar eden kurumu haline geldi. Yine Kılıçdaroğlu SSK Genel Müdürlüğü döneminde eş,dost, akraba tüm yandaşlarını bu kuruma yerleştirdi.

Kaset komplosuyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partinin başına geldi. CHP’de şu anda mezhepçiliğe dayalı partizan çalışmalar yapılıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu girdiği 7 seçimde mağlup oldu. Eğer Kılıçdaroğlu şeref, onur ve namus kavramlarını zerre kadar biliyorsa, kaybettiği seçimlerin hesabını CHP’lilere vermelidir. Ve o koltuğa kene gibi yapışmayı bırakmalıdır.

Yüzde 52 gibi yüksek bir oyla Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı yani Cumhurun başı olan Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret edecek kadar küçülen sözde ana muhalefet lideri, sarf ettiği sözlerden dolayı bir kere daha bize gösterdi ki; Bu zümrenin halkın iradesine tahammülü yoktur.

Kemal Kılıçdaroğlu, siyasetin de siyasetçinin de seviyesini düşürmüştür. Öte yandan siyasi etik ve toplumsal ahlak açısından kesinlikle kabul edilemez, ahlak dışı bir davranıştır. Sarf ettiği sözlerden dolayı Kılıçdaroğlu aynaya kendisi bakmalıdır.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ünlü Sanatçı Sultangazi’de Ciğerimsin’i Ziyaret Etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.